Știri
 

Here Comes the Boom (2012)

Categoria grea în acţiune

 

Here Comes the Boom (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
23.11.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
14%
14


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Here Comes the Boom (2012)

După ce conducerea unui liceu hotărăște să renunțe la programul muzical pentru a reduce cheltuielile, un profesor de biologie decide să devină un luptător de arte marțiale mixte pentru a strânge bani ca să împiedice întreruperea respectivului program.3

 
Recenzii Here Comes the Boom (2012)
 
 
Stephanie Zacharek – Film.Com
Este adevărat că “Here Comes the Boom” – care e scris de James şi Allan Loeb – ar fi putut ajunge şi mai rău: ar fi putut să-l aibă în rolul principal pe Adam Sandler sau Seth Rogen sau Jonah Hill; ar fi putut fi deranjant de ironic şi post-modern, dar în schimb nu este decât de modă veche în sensul că îi lipseşte orice doză de originalitate.
Neil Genzlinger – New York Times
Dacă treci peste noţiunea implauzibilă că Kevin James ar rezista mai mult de cinci secunde într-un ring de arte marţiale mixte, “Here Comes the Boom” este o comedie modestă, dar plăcută într-un fel.
Mark Olsen – Los Angeles Times
În “Here Comes the Boom”, Kevin James încearcă atât de mult să se facă plăcut, încât uită să fie amuzant.
Mike McCahill – The Guardian
Noul film regizat de Frank Coraci are câteva momente amuzante, dar este în mare parte construit fără niciun fel de originalitate şi mediocru în execuţie.


3 Comentarii


 1.  

  Super tare…chiar as vrea sa vad acest film.
 2.  

  cred ca e o comedie haioasa foc!
 3.  
  Zsolt

  Nu a fost rau

  Ma asteptam sa fie un film mai slab deoarece in ultima vreme Kevin James a jucat in filme slabe printre care ;Grown Ups,You Don’t Mess with the Zohan,Zookeeper.Totusi acest film a avut ceva bun si acela este scenariul care nu a fost plin de glume murdare cum se obisnuieste mai nou iar Kevin James a parut mai serios in acest rol care i sa potrivit.Anul 2012 a fost cam slabut la genul comedie dar sper ca 2013 sa fie cu ceva mai bun iar nota oferita acestui film este 6.

  Răspunde


  (obligatoriu)