Știri
 

Hesher (2010)

Hesher

 

Hesher (2010) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
24.08.2012
Gen:
Site oficial:
Hesher (2010)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 13 critici/bloggeri de mai jos.
53%
53


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Hesher (2010)

Povestea unui metalist de vreo douăzeci şi ceva de ani, tatuat şi pletos, care pătrunde, într-o zi, pe neaşteptate, în viaţa unei familii îndurerate de pierderea unei fiinţe dragi. Hesher (Joseph Gordon-Levitt în rol de compoziţie) este cea mai nepotrivită persoană care să-l consoleze pe băiatul de 13 ani TJ (Devin Brochu) după moartea mamei sale, dar se dovedeşte singurul care îl poate ajuta să treacă peste această copleşitoare durere.

Prin metode neconvenţionale, care îl fac să semene mai degrabă cu un puşcăriaş evadat decât cu cineva care poartă de grijă adolescentului, Hesher îl ia pe TJ sub aripa lui şi le dă băieţandrului şi îndoliatului tată al acestuia (Rainn Wilson) şansa de a fi din nou o familie.0

 
Recenzii Hesher (2010)
 
 
Richie – Marele Ecran
Cred ca filmul are potential de cult, e facut cu destul gust artistic pentru asta. Iar Gordon-Levitt face inca un personaj temperamental in genul celui din Manic.
Ioanina Pavel – Raluk
Tulburator prin actiune si limbaj, filmul are la baza o poveste induiosatoare despre conexiuni umane care, oricat de contraindicate ar parea, alina rani deschise. (…) rezultatul final este unul atipic in cariera lui JGL, inca o executie de nota zece in portofoliul unui actor care mereu cauta provocari si cumva le face fata…
Hesher este un personaj acaret, un personaj pârghie, un om cu soluții alternative la probleme vechi de când lumea, soluții colocvial exprimate, teribilist puse în practică.
Marian Iuga – Film Sinopsis
Finalul este minunat iar fanii acestui actor vor fi încântaţi. Pentru cei care totuşi nu-l au la inimă pe Levitt, vă spun că Hesher poate fi şi pe gustul celor care preferă o dramă inteligentă, amestecată cu un pic de umor, uneori negru, un film care te îndeamnă să-ţi trăieşti viaţa.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Filmul are un umor negru şi o lipsă de sentimentalism foarte originale, însă – ca şi personajul principal – nu se îndreaptă în nicio direcţie.
Peter Travers – Rolling Stone
Hesher arată şi se comportă ca o combinaţie între Isus şi Charlie Manson. Şi chiar şi atunci când scenariul îl îndreaptă pe Gordon-Levitt către sentimentalisme demne de Hallmark nu îţi poţi lua privirea de la personajul lui.
John DeFore – Hollywood Reporter
Un film despre mâhnirea pricinuită de pierderea unei persoane apropiate pentru o audienţă care ar arunca în aer Hallmark Channel. “Hesher” intră în scenă pe un riff de metal şi nu reuşeşte să se domolească nici măcar atunci când este cazul să o facă.
Robert Abele – Los Angeles Times
Nu este cel mai complex mesaj despre doliul unei familii pe care un film îl poate oferi.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Interpretând o vânzătoare de care toţi se îndrăgostesc, Natalie Portman a revenit încântător la stângăcia sa arătată în Garden State.
Stephen Holden – New York Times
Nici măcar interpretarea sălbatică în mod consistent a Dl. Gordon-Levitt nu poate salva în vreun fel această absurditate de film.
Michael Dunaway – Paste Magazine
Personajul principal va speria cu siguranţă pe mulţi dintre spectatorii din mainstream, dar structura tradiţională a poveştii poate să îndepărteze o parte dintre publicul alternativ.
Drew Taylor – Indie Wire
“Hesher” este genul de film care te mişcă într-un mod greşit şi te lasă nedumerit, neştiind dacă realizatorul vrea să te implice emoţional sau este… pur şi simplu enervant.
Amanda Mae Meyncke – Film.Com
Filmul pare că nu se mai termină.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)