Știri
 

Hit and Run (2012)

Loveşte şi fugi

 

Hit and Run (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
21.09.2012
Site oficial:
Hit and Run (2012)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
56%
56


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Hit and Run (2012)

Charlie Bronson (Dax Shepard), un şofer care fusese implicat în jafuri, fuge din programul de protecţie a martorilor pentru a-şi duce pe iubita (Kristen Bell) la Los Angeles, unde aceasta nu trebuie să piardă slujba la care visase toată viaţa.

Călătoria lor devine comic de periculoasă când se trezesc urmăriţi de agenţii federali conduşi de Tom Arnold, dar şi de foştii interlopi cu care lucra Charlie, conduşi de Bradley Cooper.2

 
Recenzii Hit and Run (2012)
 
 
Angela – AnzhelaMovies
“Hit and Run” este o tentativa total esuata a domnului Dax Shepard de a-si gasi inspiratia in itele incurcate ce presupune o fisa de post acreditata pentru un scenarist, sau mai rau, pentru un regizor.
Dragoş Marin – Film Reporter
Execuţia e de-o stângăcie călduţă şi inofensivă – personajele sunt aduse împreună de parcă ar sta toate într-o sală de aşteptare, gata să intre în ring; cel puţin patru dintre ele spun că au făcut ceva pentru că „le era ruşine”, un alt fel de a spune „de-aia”; iar opţiunile regizorale par aleatorii (pe lângă nuditatea cu pricina, fiecare scenă în care apare Tom Arnold e greu de digerat).
Gruia – Metropotam
Daca vreti o comedie romantica condimentata cu ceva actiune si adrenalina, atunci Loveste si fugi este cea mai buna optiune din cinematografe in momentul de fata. Nu este un film la care sa te duci cu asteptari prea mari, dar vei rade destul de mult, iar la sfarsit vei ajunge sa te atasezi intr-o orecare masura de Annie (Kristen Bell) si Charlie/Yul (Dax Shepard).
Este departe de a fi un film excelent, dar îţi potoleşte nevoia de a vedea ciocniri de maşini, pe care nu le poţi găsi decât la filme de genul acesta.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Este mult mai distractiv decât sugerează titlul filmului.
Laremy Legel – Film.Com
Nu îţi va plăcea Hit and Rund dacă nu eşti atras de noul stil violent al cinemaului modern şi dacă o urmărire de maşini te face să caşti de plictiseală. Totuşi, pentru noi ceilalţi Hit and Run este o plăcere.
Gabe Toro – IndieWire
În cea mai mare parte a sa, Hit and Run nu merită să-ţi pierzi timpul.
Annlee Ellingson – Paste Magazine
Hit and Run este o comedie romantică furioasă şi iute, care este distractivă atât pentru iubitorii de urmăriri cu maşini, cât şi pentru cei romantici.
John DeFore – Hollywood Reporter
O poveste de dragoste pe fugă, care are un farmec aparte în ciuda unor alegeri uneori mai puţin inspirate.
Peter Travers – Rolling Stone
Problema cu Hit and Run este că nu poate să susţină aceeaşi vigurozitate pe întreaga perioadă a sa.
Stephen Lambrechts – FilmInk
Povestea are anumite probleme în unele momente, dar în cea mai mare parte a sa, acest film este surprinzător de inteligent şi plin de divertisment.
Francesca Rudkin – New Zealand Herald
Hit and Run cu siguranţă oferă, la început, momente plăcute într-un ton de comedie romantică, având replici foarte bune. Din păcate, însă, momentul trece foarte rapid, iar de atunci se transformă într-un film standard cu urmăriri de maşini.


2 Comentarii


 1.  

  asteptam un film bun, ca n-am mai vazut demult, poate va fi acesta urmatorul, sper din suflet
 2.  
  Zsolt

  Am vazut filmul si am fost dezamagit la cat de slab a fost iar pentru cei care vor sa il vada ii sfatuiesc sa se uite la altceva.Ofer nota 5 acestui film.

  Răspunde


  (obligatoriu)