Știri
 

Hitchcock (2012)

Hitchcock

 

Hitchcock (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.03.2013
Durata:
98 minute
Site oficial:
Hitchcock (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 15 critici/bloggeri de mai jos.
50%
50


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Hitchcock (2012)

În 1959, Alfred Hitchcock şi soţia sa, Alma, se aflau la apogeul carierei lor. Dar, pentru a-şi recupera din îndrăzneala artistică din tinereţe, Alfred decide să adapteze romanul horror Psycho. În timp ce Alfred încearcă să pună pe roate filmul, răbdarea Almei este pusă la încercare de obiceiul său de a controla actriţele. Iar când un prieten ambiţios o ademeneşte pe Alma să colaboreze cu el pentru un film propriu, tensiunea din mariajul celor doi creşte, ceea ce îi influenţează munca lui Alfred.0

 
Recenzii Hitchcock (2012)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Poate ca “Hitchcock” nu a vrut sa fie un film portret pentru ca nici nu face asta. Este in schimb o compozitie proaspata si relaxanta cu care te poti delecta ca iubitor al filmelor de orice fel, dar mai ales ale celor zamislite de maestru.
Raluca Popescu – FilmeTari
Umorul inteligent şi tandemul Helen Mirren/Anthony Hopkins susţin filmul.
Peter Bradshaw – The Guardian
O dezamăgitoare incursiune în istoria filmului.
Ian Nathan – Empire
Hitchcock for dummies: intens, vioi, dar mai mult decât simplist.
Tyler Chase – Paste Magazine
Cu legendarul actor Anthony Hopkins întruchipându-l pe legendarul regizor cu asemenea pasiune și perfecțiune cum n-am mai văzut la el de la Hannibal Lecter, filmul biografic regizat de Sacha Gervasi este o desfătare.
Manohla Dargis – New York Times
E un eșec.
Drew McWeeny – HIT FIX
Mi-a plăcut atât de mult Anvil încât mă întrebam ce-ar putea face [regizorul Sacha Gervasi] cu un scenariu bun. Acum, încă mă mai întreb același lucru.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Anthony Hopkins, un actor superb așa cum este el, nu mi se părea alegerea cea mai înțeleaptă pentru a-l juca pe Hitchcock, dar l-am acceptat. Machiajul a făcut totul.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Protagoniștii nu par să-și fi dat interesul deloc, prin urmare nici publicul nu are niciun motiv să-i pese de ce se întâmplă cu viețile lor.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Hitchcock ne servește o bucată de istorie a cinemaului atât de convingătoare încât reflectă realitate până la cele mai mici detalii.
Peter Travers – Rolling Stone
Hopkins reușește să-l întruchipeze pe Hitchcock atât ca artist cât și ca escroc. Iar Mirren strălucește în rolul soției sale, care joacă și rolul unei arme secrete.
Stephanie Zacharek – Film.com
Dacă Hitchcock respectă realitatea e mai puțin important. Problema este că Hitchcock – scris de John J. McLaughlin, care a folosit ca sursă cartea, din 1990, “Alfred Hitchcock and the Making of Psycho”, a lui Stephen Rubello – este atât de simplist încât nu are nicio greutate.
Jim Vejvoda – IGN
Interpretările lui Hopkins & Mirren îmbunătățesc acest film solid, dar care aduce cu un episod dintr-un serial TV.
Eric Kohn – Indiewire
Așa cum spune și titlul, se concentrează mai mult pe maestrul suspansului decât pe măiestria lui.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
O abordare captivantă, chiar dacă parțial ipotetică, a culiselor din realizării unui dintre cele mai celebre filme de la Hollywood, Psycho.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)