Știri
 

Homefront (2013)

Homefront: Oraşul fără legi

 

Homefront (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
06.12.2013
Durata:
100 minute
Site oficial:
Homefront (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
36%
36


Parerea ta
6 voturi

 
Actori

Sinopsis Homefront (2013)

Statham este Phil Broker, un fost agent de la divizia antidrog şi, în acelaşi timp, un tip dedicat familiei sale. Pentru a scăpa de trecutul violent, Broker se mută împreună cu fetiţa lui într-un orăşel aparent liniştit, în care legea este dictată după bunul plac al unui cartel de traficanţi de droguri. Când viaţa fiicei lui este pusă în pericol, Broker este forţat să intre în acţiune şi să ia măsuri pentru a-l opri pe şeful grupării mafiote, Gator Bodine (James Franco), un bărbat fără scrupule şi cu vicii periculoase.0

 
Recenzii Homefront (2013)
 
 
Mihai Cosmin – Am Doar 18 Ani
Homefront este un thriller impresionant, cu ajutorul căruia Jason Statham își consolidează poziția de cel mai bun actor al filmelor de acțiune contemporane, în ciuda opoziției lansate de redneck-ul James Franco.
Cristina Zaharia – Port.Ro
Foarte bine şi frumos filmat, cu ritmul său blând, muzica lentă şi montajul paralel bun, filmul te conduce către înfruntarea finală necesară. Sigur, filmul se încheie cu un clişeu gen “Die Hard”, dar nu deranjează prea tare. Mai ales că te-ai amuzat des până atunci la replica – “Să nu-mi întorci spatele”.
Mike McCahill – The Guardian
Scenariul lui Sly Stallone îl readuce pe Jason Statham pe drumul cel bun.
David Hughes – Empire
O altă specialitate tipică pentru Stath, dar este un film plictisitor prin modul în care regizorul Fleder se ocupă de el.
Steven Boone – RogerEbert.Com
Sylvester Stallone poate scrie scenarii de acțiune foarte antrenante, dar de regulă le oferă unor regizori care nu știu cum să extragă cele necesare din ele. Din acest aspect, Homefront este mai bun decât nivelul mediu.
Peter Travers – Rolling Stone
Fiecare actor recită dialogul scris de Sylvester Stallone în așa fel încât parcă te roagă să oprești sonorul.
Annlee Ellingson – Los Angeles Times
Fețe familiare îl ajută pe Jason Statham să aducă un șarm mai special thrillerului adaptat de Sylvester Stallone, care are mai mult stil decât simplă acțiune.
Manohla Dargis – New York Times
Se petrec foarte multe lucruri, unele fără sens, și multă acțiune, în mare parte caraghioasă.
Jordan Hoffman – Film.Com
Stați departe de Homefront.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Un scenariu vechi al lui Sylvester Stallone, care ar fi trebuit să rămână pe raft.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)