Știri
 

Horns (2013)

Coarne

 

Horns (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
31.10.2014
Durata:
123 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 15 critici/bloggeri de mai jos.
46%
46


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Horns (2013)

Ignatius Martin Perrish, fiul de 26 de ani al unui muzician faimos, are parte de o viaţă îndestulată şi plină de privilegii şi vrea să se însoare cu Merrin Williams, iubita lui din copilărie. Când Merrin este violată şi ucisă cu brutalitate, Ignatius devine principalul suspect al poliţiştilor însărcinaţi cu rezolvarea cazului, ceea ce îl umple de revoltă şi furie neputincioasă pe tânăr.
La un an de la moartea lui Merrin, Ignatius se trezeşte după o noapte de beţie cu două protuberanţe dureroase pe cap şi darul de a-i face pe cei din jur să-şi mărturisească cele mai ascunse secrete.0

 
Recenzii Horns (2013)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Aja compensează aparenta lipsă de direcţie a unui material şi aşa prolix cu o serie de cadre interesante, un efort de producţie lăudabil şi cu acrobaţii satirice captivante.
Alessia Cremenescu – EliberArt
Deși filmul reușește să acapareze spectatorul, să-l mențină în suspans, să pipereze secvențele într-o manieră destul de originală, ultima jumătate de oră nu face decât să înscrie Horns într-o inițiativă posibil-excelentă, dar eșuată.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Mizand pe high and lows, ”Horns” stie unde vrea sa mearga dar se poticneste pana ajunge la actul final.
Christy Lemire – RogerEbert.Com
Radcliffe, prin prezența sa desăvârșită și sinceritatea acelor ochi mari, albaștri, face din acest material amestecat un film pe care îl poți privi.
Peter Bradshaw – The Guardian
Undeva în acest film fantastic-horror mult prea lung și alambicat este ascunsă o comedie neagră, care încearcă să iasă la suprafață.
A.O. Scott – New York Times
Sunt atât de multe schimbări de situație și de povești, un baraj de flashbackuri și scene tăiate, încât chiar și tu s-ar putea să ajungi la fel de buimăcit și fără cuvinte precum Ig.
Gary Goldstein – Los Angeles Times
În momentul în care totul devine supranatural în mod irevocabil, calitatea filmului se adâncește în loc doar să conducă narațiunea, așa cum se întâmplă uneori în filmele horror.
Peter Travers – Rolling Stone
Din punct de vedere vizual – impresionant, dar din punct de vedere narativ – slab.
Andy Crump – Paste Magazine
Horns pare că vrea să spună ceva, dar ceea ce reușește nu este atât de clar.
Olly Richards – Empire
Nu se ridică la nivelul premisei conceptului.
Chris Tilly – IGN
Dacă poți trece peste conceptul oarecum stupid, este distractiv să-l vezi pe Daniel Radcliffe dansând cu diavolul.
Calum Marsh – Film.Com
Este păcat că atitudinea pasivă a lui Aja are câștig de cauză în detrimentul dimensiunii tragice a poveștii, pentru că ar fi putut exista ceva substanțial.
Eric Kohn – IndieWire
Este un concept admirabil prezentat într-un material cu mult mai puțin subtil.
John DeFore – Hollywood Reporter
Deși totul începe ca un fel de comedie neagră supranaturală… tonul devine tot mai închis cu fiecare revelație.
Drew McWeeny – HitFix
Din păcate, fidelitatea scenaristului Keith Bunin pentru romanul lui Joe Hill înseamnă că problemele cu care se confruntă cartea sunt acum și ale filmului, și, chiar dacă mi-a plăcut mult Horns, are câteva probleme majore.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)