Știri
 

I Am Love (Io sono l’amore) (2009)

 

I Am Love (Io sono l’amore)  (2009) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
18.02.2011
Gen:
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
78%
78


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis I Am Love (Io sono l’amore) (2009)

Eu Sunt Dragostea spune povestea înstăritei familii Recchi, care se află în pragul unor schimbări radicale. Eduardo Sr., patriarhul familiei, a decis să numească un succesor la conducerea companiei sale şi surprinde pe toată lumea când decide să împartă puterea între fiul Tancredi şi nepotul Edo. Cu toate acestea, Edo visează să îți deschidă un restaurant alături de prietenul său Antonio, un bucătar talentat. Inima familiei lui Tancredi este soţia acestuia, Emma (Tilda Swinton), o imigrantă din Rusia, care a adoptat cultura din Milano. Mamă iubitoare şi atentă, Emma este zdruncinată profund atunci când se îndrăgosteşte de Antonio şi dă frâu liber unei aventuri amoroase pasionale care va schimba pentru totdeauna viaţa familiei sale.0

 
Recenzii I Am Love (Io sono l’amore) (2009)
 
 
Betsy Sharkey – L.A. Times
Guadagnino nu se grăbește nicio clipă, oferindu-i Tildei Swinton ocazia de a trece printr-o multitudine de stări emoționale: de la disperare, la dragoste și pierdere.
Mark Jenkins – NPR
O melodramă italiană somptuoasă, dar neconvingătoare.
Roger Ebert – Chicago Sun Times
Un film uimitor. E adânc, luxurian, uman. Nu e despre bogăție și sărăcie, ci despre vechi și nou. Este despre vechiul război dintre tradiție și sentimente.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
O adevărată încântare pentru ochi, dar fără substanță.
Manohla Dargis – N.Y. Times
I Am Love, regizat de Luca Guadagnino, prezintă metamorfoza personajului interpretat de Tilda Swinton cu muzica insistentă a lui John Adams pe fundal și într-un stil vizual pe care-l putem numi un stil hollywoodian postclasic baroc.
Ani Vrabel – Paste Magazine
I Am Love este un film frumos și o lecție despre cum se spune o poveste.
Jason McKiernan – FilmCritic
I Am Love (Io Sono L’Amore) este o melodramă caracterizată de un stil vizual somptuos și de o putere emoțională remarcabilă.
Peter Bradshaw – The Guardian
O dramă frumos stilizată.
Sandra Hall – The Vine
Pentru două ore, Guadagnino te ține atât de absorbit(ă) de ce se petrece pe ecran încât îți vine greu să te întorci la prezent și la reaitate.
Damon Wise – Empire
O melodramă italiană înduioșătoare, în spiritul lui Visconti.
Christy Lemire – China Post
Încă de la genericul de modă veche, suntem anunțați să ne pregătim pentru o experiență lungă și somptuoasă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)