Știri
 

I Give It a Year (2013)

Primul an de căsnicie

 

I Give It a Year (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.03.2013
Durata:
97 minute
Rating:
N-15 Nerecomandat sub 15 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 7 critici/bloggeri de mai jos.
60%
60


Parerea ta
2 voturi

 
Regia
Scenariu
Actori

Sinopsis I Give It a Year (2013)

De la prima lor întâlnire, la o petrecere, ambiţioasa Nat (Rose Byrne), broker, şi Josh (Rafe Spall), scriitor în devenire, sunt în al nouălea cer de fericire, în ciuda tuturor diferenţelor care i-ar putea despărţi. Josh este un gânditor, iar Nat este o întreprinzătoare, dar scânteia dintre ei este imposibil de tăgăduit.

Nunta lor este împlinirea unui vis , dar nimeni – nici familia, nici prietenii şi nici măcar preotul care oficiază căsătoria – nu crede ca mariajul lor va dura. Fosta prietenă a lui Josh, Chloe (Anna Faris), şi frumuşelul client al lui Nat, americanul Guy (Simon Baker), ar putea constitui nişte alternative destul de atrăgătoare.

În momentul fatidicei aniversări a unui an de la căsătorie, nici unul dintre cei doi nu pare a renunţa la luptă, dar întrebarea este: oare vor reuşi să meargă mai departe?0

 
Recenzii I Give It a Year (2013)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Doar place pentru ca te obliga sa razi fara sa-ti mai pese de alte detalii si ii primesti orbeste chiar si cele mai mici rateuri pentru ca intr-un scenariu cu atat de multe replici menite sa smulga rasete zgomotoase, nu mai e nevoie sa ridici alte pretentii.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Poţi spune că romcom-ul britanic a revenit, doar că acum este mult mai acid decât prevedeai.
Radu Iulian Baba – Raluk
Iar despre regie sau scenariu nu cred ca are rost sa mai spun multe, pentru ca sunt mai trase de par decat o pereche de porumbei care pana la urma sunt sfartecati de un ventilator de tavan.
Cara Nash – FilmInk
Premisa este una originală și de lăudat, dar, în cele din urmă, cedează în fața tuturor clișeelor genului
Megan Lehmann – Hollywood Reporter
Montajul dezordonat și finalul prost ales (…) aproape anulează tot ce era bun în această emoționant film anti-romantic.
Olly Richards – Empire
Glumele sunt bune și sunt spuse de niște actori foarte talentați, însă ceva lipsește. E ușor să râzi, dar e greu să-ți și pese.
Peter Bradshaw – The Guardian
Filmul lui Dan Mazer despre un cuplu care s-a căsătorit prea devreme este amuzant și plauzibil, chiar dacă este limitat de șablonul genului romcom, din care face parte.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)