Știri
 

Identity Thief (2013)

Hoața de identitate

 

Identity Thief (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
08.02.2013
Durata:
107 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
39%
39


Parerea ta
1 vot

 
Scenariu
Actori

Sinopsis Identity Thief (2013)

Diana (McCarthy) trăieşte regeşte, ca o prinţesă a shoppingului, cumpărând absolut orice îi trece prin cap, pentru că banii nu sunt o problemă pentru ea. Banii, nu, dar cardul de pe care vin acei bani da…pentru că numele care stă scris acolo este “Sandy”… iar Sandy este un contabil (Bateman), care trăieşte în partea cealaltă a Americii.

Având la dispoziţie doar o săptămână pentru a da de hoaţa care i-a dat lumea peste cap, Sandy Bigelow Patterson porneşte în sud pentru a o confrunta pe care care are acum acces total la viaţa lui. Sandy va încerca totul: să o mituiască, să o ameninţe, să o constrângă, declanşând haosul în încercările lui disperate de a-şi reabilita numele.2

 
Recenzii Identity Thief (2013)
 
 
Cristina Zaharia – Port.ro
Nu este un film mare şi nici cine ştie ce capodoperă în genul comic. Însă, dacă aveţi răbdare până la sfârşit, veţi descoperi un film simpatic
Delia – Filme-cărți
Si as mai zice cate ceva despre poantele si gagurile rasuflate si repetate… dar sunt foarte sigura ca multi spectatori vor vedea acest film si multi vor schimonosi ranjete si vor slobozi rasete gros-galgaite – si se vor convinge singuri
Radu Acsinia – Raluk
Identity Thief este o comedie promitatoare, usoara, fara pretentii de reinvetare a genului, bazandu-se masiv pe comicul de situtie si farmecul Melissei McCarthy si reusind sa livreze aproape 2 ore de umor relaxant si voie buna!
Simona Mocanu – FilmeTari
Regizorul de la Horrible Bosses ia cam tot ce se poate dintr-o comedie clasică de secol douăzeci şi unu, şi anume: sex, înjurături, pumni, glume, urmăriri specifice NFS-ului, bad guys (de preferat negri, străini sau latino) şi eterna călătorie cu maşina a unor persoane care nu se suportă. Cumva reuşeşte din toate aceste elemente suprasaturate să creeze o comedioară chiar faină, deşi ambalajul ei este de o calitate îndoielnică.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Replicile nu sunt pontoase, aşa că vor pune doar un zâmbet firav pe faţa spectatorului. Sigur, sala plină de la vizionarea organizată de distribuitor a izbucnit de mai multe ori în hohote de râs, ceea ce e semn că gagurile nu vor da niciodată greş când vine vorba de căutarea unui efect rapid.
Billy Donnelly – Ain’t It Cool News
Identity Thief pare că face totul greșit și chiar atunci când crezi că ar mai fi vreo speranță pentru el, face ceva care respinge complet orice urmă de progres
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
Dintre multele calități pe care le ador la Melissa McCarthy, atât ca actriță de comedie, cât și ca actriță de dramă, cel mai mult îmi place cum reușește să se dedice complet personajelor sale.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Scurtat cu 15 minute, astfel încât durata să se reducă până la vreo 90 de minute, n-ar fi stricat.


2 Comentarii


 1.  
  AV Suciu

  marti, ca martea.haos, intarzii, alerg, ajung. gata, incepe filmul. povestea este simpla,previzibila, insa umorul de situatie, spontan e cel ce da farmec filmului. este o comedie foarte placuta care te pune si pe ganduri..totul e legat de un PC. Va recomand sa mergeti sa-l vedeti pe Sandy si ..Sandy. si DA …marea placere a serii: sa-l vizionezi si langa Doamna Margareta I Nistor …cu cata placere “devoreaza” filmele, noteaza ideile cheie, rade tare, cu pofta. O seara reusita !!
 2.  
  DANUTZAN

  foarte tare :X abea astept sa il vadd :P
 1. Concurs > Câștigă două invitații la Identity Thief > Blog de Cinema

Răspunde


(obligatoriu)