Știri
 

If I Stay (2014)

Dacă aș rămâne

 
if-i-stay-poster
if-i-stay-poster
if-i-stay-poster

If I Stay (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
12.09.2014
Gen:
Durata:
106 minute
Site oficial:
If I Stay (2014)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
33%
33


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis If I Stay (2014)

Întreaga viață a lui Mia Hall se schimbă după ce intră în comă în urma unui accident de mașină. Spiritul ei este blocat între viață și moarte și trebuie să decidă dacă se va trezi, pentru a duce o viață complet diferită de cea pe care o avuse, sau nu.0

 
Recenzii If I Stay (2014)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Productia se bazeaza mai mult pe intentii bune si nu este deloc superficiala in cazul momentelor sensibile astfel ca te vei atasa de personaje, sfidand versiunea nuantata a ideii de viata de dupa moarte.
Mihaela Mandru – Filme-cărți
Veti zice ca este o pelicula plina de clisee si probabil aveti dreptate, insa interpretarea eroinei principale, muzica si umorul condimenteaza povestea oferindu-i farmecul, caldura si intensitatea necesara cuceriiri inimilor.
Ioana Raluca Popescu – Edge and Back
“If I Stay” este departe de a fi un film perfect dar reuseste sa atraga prin simplitate si ”suflet”.
Peter Travers – Rolling Stone
R.J. Cutler, aflat la debutul său în lungmetraj, i se alătură lui Moretz, oferindu-ne acest talmeș-balmeș, ca și cum ar însemna ceva.
Geoffrey Macnab – The Independent
Problema vine, aici, de la scenariul manipulativ și îndulcit, care-l face până și pe lacrimogenul The Fault in Our Stars să pară rece și insensibil.
Kimber Myers – The Playlist
“If I Stay” pare creat să te facă să treci de la lacrimi, la suspine și leșin, și n-ar trebui să aibă probleme să le facă pe adolescente chiar să trăiască toate aceste senzații.
Ian Freer – Empire
Prea multe note false.
Mike McCahill – The Guardian
Marea fugă după banii de buzunar ai adolescenților continuă.
Christy Lemire – RogerEbert.com
Interpretarea lui Moretz […] ajută filmul a cărui poveste, în ciuda popularității sale, este mai degrabă sentimetalistă și, uneori, de-a dreptul ciudată.
A.O. Scott – New York Times
Filmul, bazat pe un scenariu bine construit de Shauna Cross, furnizează valuri de emoție.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
‘If I Stay’ este, pur și simplu, un film romantic fantastic, căruia nu-i e jenă să provoace lacrimi și nu-i e teamă de emoțiile afișate ostentativ.
Jon Frosch – Hollywood Reporter
[Moretz] se transformă tot mai rapid într-o vedetă iar acesta este primul ei rol principal într-un film romantic. Dar după numai câteva minute din această poveste de dragoste și moarte, ți-ai dori să nu fie.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)