Știri
 

In the Heart of the Sea (2015)

În Inima Mării

 
in-the-heart-of-the-sea-poster
in-the-heart-of-the-sea-poster
in-the-heart-of-the-sea-poster

In the Heart of the Sea (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
04.12.2015
Durata:
121 minute
Rating:
AP-12 Acordul părinților pentru copii sub 12 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
62%
62


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis In the Heart of the Sea (2015)

Inspirat de bestseller-ul omonim semnat de Nathaniel Philbrick, apreciatul regizor Ron Howard aduce din decembrie pe marile ecrane aventura “În Inima Mării”.În iarna anului 1820, ambarcaţiunea Essex este atacată şi distrusă de o balenă uriaşă cu o voinţă distrugatoare parcă planificată. “În Inima Mării” surprinde dezolanta imagine de după asalt şi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câţiva supravieţuitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viaţă.2

 
Recenzii In the Heart of the Sea (2015)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
„In the Heart of the Sea” este lent uneori, dar niciodata plictisitor.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Familiaritatea cu subiectul strică întrucâtva din eficienţa poveştii lui În inima mării/In the Heart of the Sea, dar Ron Howard compensează cu imagini gata să-ţi ia ochii şi să sublinieze cât de mic şi fragil este omul în luptă cu natura.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Recunosc ca nu ma asteptam sa imi placa filmul, dar Ron Howard a reusit sa faca o poveste in care fiecare piesa a puzzle-ului se potriveste perfect cu restul.
Răzvan Nistor – Gazeta de Film
Un film care ne arata frumusetile si pericolele oceanului, dar si amenintarea care se afla in fiecare dintre noi, atunci cand ne lasam prada arogantei si lacomiei.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Adaptarea cărții lui Nathaniel Philbrick din 2000, câștigătoare a premiului pentru non-ficțiune la National Book Awards, menține interesul, dar nu generează entuziasm.
Jordan Hoffman – The Guardian
Istorisirea cu pescari a lui Ron Haoward nu-l poate captura pe Moby-Dick.


2 Comentarii


 1.  
  0%

  Povestea este fascinanta si din trailer ne putem da seama ca efectele se vor vedea minunat la cinematograf.Imi e frica de un singur lucru si anume sa nu fie putin tras de par.Mi-am facut rezervare la film si sper sa fiu placut surprins.Voi posta un comentariu cu impresia mea legata de acest film.
 2.  
  0%

  Regia este fascinanta si din trailer ne putem da seama ca efectele se vor vedea minunat la cinematograf.Imi e frica de un singur lucru si anume sa nu fie putin tras de par.Mi-am facut rezervare la film si sper sa fiu placut surprins.Voi posta un comentariu cu impresia mea legata de acest film.

  Răspunde


  (obligatoriu)