Știri
 

In Time (2011)

 

In Time (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
28.10.2011
Site oficial:
In Time (2011)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 15 critici/bloggeri de mai jos.
37%
37


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis In Time (2011)

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, pentru a evita suprapopularea, timpul a devenit moneda universală pentru a plăti traiul de zi cu zi. Un tânăr încearcă să schimbe ordinea prestabilită a lucrurilor. Acuzat pe nedrept de crimă, Will Salas (Justin Timberlake) vrea să transforme în istorie prezentul, în care cei bogaţi pot trăi practic la nesfârşit, în timp ce săracii ca şi el trebuie să cerşească, să împrumute şi să fure minute pentru ca ziua de mâine să-i prindă în viaţă.0

 
Recenzii In Time (2011)
 
 
Floryan – FilmeTari
te-ai astepta de la un film regizat de Niccol (“Lord of War”) si cu o astfel de poveste sa se bata, acolo, pentru “filmul anului”. Insa nu e chiar asa. Cu un scenariu slabut (mai ales pentru un film de 2 ore) si cu actorul principal ales mai mult pentru nume (Justin) decat pentru calitatile lui actoricesti, filmul nu reuseste sa primeasca o nota prea mare.
Lucian Bodnar – Raluk
Un thriller echilibrat, cu emotie, drama, impuscaturi si acel ceva care face diferenta intre un film plictisitor si unul suportabil, chiar daca previzibil.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Premiza filmului este a naibii de intrigantă.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
O idee provocatoare şi o distribuţie frumoasă nu pot ascunde limitele acestui futuristic sci-fi thriller.
Owen Gleibermanm – Entertainment Weekly
Relaţia dintre personajele actorilor Timberlake şi Seyfried este mult prea superficială pentru a ne convinge că alcătuiesc un cuplu de răzvrătiţi, iar scenariu, odată ce ai trecut de premiză, este, practic, plin de clişee.
Phil Pirrello – IGN
In Time este atât de frustrant nu pentru că este un film îngrozitor, ci pentru că ratează atât de multe oportunităţi să fie unul bun.
Kevin Jagernauth – IndieWire
Acest film fără sens vă va irosi preţioasele ore şi minute pe care le aveţi.
Annette Basile – Film Ink
Un film foarte captivant, dar premiza inteligentă îşi pierde pe parcurs din putere.
Clem Bastow – The Vine
Filmul este puţin ca o conversaţie pe care o asculţi de la câţiva paşi distanţă: vei prinde cam tot ceea ce se spune, dar te vei găsi şi în situaţia de a te întreba “Stai puţin, ce?” mai tot… timpul.
Betsy Sharkey – L.A. Times
Ceea ce îi lipseşte sunt acele momente care contează cu adevărat, care te emoţionează atât de mult încât ai dori disperat să opreşti timpul – pentru a le savura, pentru a simţi teama, pasiunea, regretul. Ah… poate data viitoare.
Manohla Dargis – N.Y. Times
Atunci când Dl. Niccol lasă imaginile să vorbească de la sine, filmul este bun, în ciuda tonului fluctuant şi a ritmului lent.
Peter Travers – Rolling Stone
Distribuţie drăguţă. Premiză cu potenţial. Realizare slabă.
Niccol a luat pulsul societăţii în care trăim în prezent şi prezintă ceea ce a găsit într-un mod fascinant.
Bill Gibron – FilmCritic
Pe parcurs, filmul aduce câteva concepte interesante, dar doar pentru a fi subminate de regia slabă şi de povestea împrăştiată.
Ilan Preskovsky – Channel 24
Poate că nu este unul dintre cele mai bune filme sci-fi realizate recent, dar In Time oferă destule în privinţa alegoriei politice, precum şi actori plăcuţi şi curse de maşini interesante.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)