Știri
 

Insidious: Chapter 3 (2015)

Insidious: Capitolul 3

 

Insidious: Chapter 3 (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
19.06.2015
Gen:
Durata:
97 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
76%
76


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Insidious: Chapter 3 (2015)

Adolescenta Quinn Brenner (Stefanie Scott), care visează să devină actriţă, simte că mama ei, decedată, vrea să intre în legătură cu ea. Atunci caută ajutorul lui Elise, un mediu foarte talentat, care ar vrea s-o ajute, însă tragedia care s-a petrecut în trecutul său o face să se reţină de la folosirea abilităţilor cu care era înzestrată. Dar, când Quinn este forțată să stea în casă din cauza unui accident, este atacată în dormitorul său de către o entitate malefică, iar tatăl său Sean (Dermot Mulroney) o imploră atunci pe Elise să-l ajute.
Luptându-se cu soarta şi cu rostul său pe pământ, Elise îşi adună puterile pentru a intra în legătură cu lumea morţilor, cu ajutorul unor para-psihologi, Tucker (Angus Sampson) şi Specs (Leigh Whannell), și se trezeşte faţă în faţă cu cel mai cumplit duşman pe care l-a întâlnit până acum, un demon cu o poftă insaţiabilă de a captura sufletele oamenilor.0

 
Recenzii Insidious: Chapter 3 (2015)
 
 
Andreea Mihai – Couch.Ro
Insidious: Chapter 3, sau mai degrabă, Chapter 0, servește drept prequel binecunoscutei francize horror și îi da un farmec aparte, respectând atât stilul, cât și tehnologia vremurilor pe care vrea să le arate unui public dornic de sperieturi.
Brent McKnight – Paste Magazine
Fără nici măcar un scurtmetraj realizat anterior, Whannell debutează în regie cu Insidious 3, iar acesta ne oferă un horror care respectă tiparul genului, dar fără să aducă nimic nou sau măcar interesant.
Christy Lemire – RogerEbert.Com
Vrea să te sperie serios, și reușește acest lucru prin câteva momente eficiente.
Gary Goldstein – Los Angeles Times
Chiar dacă este un prequel, reprezintă un film de sine stătător, cu multe momente înspăimântătoare.
Geoffrey Macnab – The Independent
Având în vedere inteligența cu care regizorul Leigh Whannell dirijează cascadoriile, este păcat că povestea are atât de multe scăpări.
Andy Webster – New York Times
“Insidious 3” menține franciza pe drumul cel bun.
Mike McCahill – The Guardian
Mai atent construit decât multe capitole trei din alte serii.
Daniel Krupa – IGN
Insidious Chapter 3 face bine că pune deoparte povestea complicată a familiei Lambert și se concentrează pe mitologia ciudată și personajele secundare interesante.
Owen Williams – Empire
Din nou, combinând teama autentică și umorul macabru, Insidious Chapter 3 reușește cu succes să închidă trilogia cu începutul său.
Justin Lowe – Hollywood Reporter
Oferă o tânără protagonistă cu care se poate asocia oricine și jucători secundari din precedentele filme într-o agilă continuare a seriei.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)