Știri
 

Io e te (2012)

Eu şi tu

 

Io e te (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
06.09.2013
Gen:
Durata:
103 minute
Site oficial:
Io e te (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
56%
56


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis Io e te (2012)

Povestea unui adolescent introvertit şi problematic, care are relaţii dificile cu familia şi lumea din jurul său. Lorenzo, în loc să plece la munte, preferă să stea izolat în pivniţa casei timp de o săptămână.

Planurile sale de evadare din cotidianul apăsător sunt distruse de către sora lui vitregă, Olivia, care intră în viaţa lui pe neaşteptate. Fata este sora lui vitregă, artistă şi dependentă de heroină.0

 
Recenzii Io e te (2012)
 
 
Andreea Andrușca – Filme-cărți
Filmul, prezent la Cannes 2012 în afara competiției, reprezintă până la urmă un poem despre natura umană și despre sensibilitatea acestuia față de tumultul ce-l înconjoară, dar spectatorul s-ar putea ca pe parcursul vizionării să simtă lipsa tocmai acestui tumult.
Adriana Zăvoi – Cinemateca lu’ Zăvoi
Cu o oarecare inconsistență în poveste și lacune în acțiune, Io e te mi-a lăsat un gust amar. Nu pentru că nu mi-a întrecut așteptările sau pentru că am regăsit prea mult din propriile defecte în el, ci pentru că îmi pare, de la distanță, un film de adio.
Peter Bradshaw – The Guardian
Micul film isteț și cu potențial al lui Bertolucci a arătat celor de la Cannes că acesta încă este un regizor care trebuie luat în seamă.
David Rooney – Hollywood Reporter
Oricât de frumos ar fi, totuși, să afirm că Bertolucci a revenit cu ceva semnificativ, acest film nu aduce aproape nimic nou unei teme des-întâlnită în cinema, aceea a însigurării și a confuziei tinerilor.
Kevin Jagernauth – The Playlist
din păcate, Me And You va rămâne în istorie, în cel mai bun caz, doar ca o încercare mediocră de-ale sale [Bertolucci, BdC].
Anthony Quinn – The Independent
Este foarte neglijent și aproape neverosimil […], dar cei doi actori își intră în roluri cu o convingere exuberantă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)