Știri
 

Iron Man 3 (2013)

Iron Man - Omul de oţel 3

 

Iron Man 3 (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
26.04.2013
Durata:
109 minute
Rating:
AP-12
Site oficial:
Iron Man 3 (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 17 critici/bloggeri de mai jos.
93%
93


Parerea ta
8 voturi

 
Actori

Sinopsis Iron Man 3 (2013)

Tony Stark (Robert Downey Jr.) va trebui să răspundă a o întrebare critică pentru celebrul personaj – Ce e mai important: costumul sau omul din spatele lui?

De această dată, Iron Man/Tony Stark se va confrunta cu inamici foarte puternici care nu ezită să lovească în persoanele dragi din jurul său. Cel mai puternic dintre acești inamici este Mandarin (Ben Kingsley).4

 
Recenzii Iron Man 3 (2013)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Într-o lume în care filmele cu super-eroi devin tot mai întunecate și grave, Iron Man a rămas așa cum îl știam: superficial, neserios și amuzant.
Marian Iuga – Film Sinopsis
Iron Man 3 un film plin de efecte speciale reușite și umor.
Mihai Kolcsar – KoolHunt
In nici un caz un film perfect (nu ca asa ceva ar exista), dar Iron Man 3 e cu siguranta filmul care nu trebuie pierdut in aceasta perioada la cinema.
Mihaela Mandru – Filme-cărți
“Iron Man 3″ ataca cu destula indrazneala, creativitate si umor subiecte incomode, reusind sa evite cu succes predictibilitatea si banalul.
Simona Mocanu – FilmeTari
Iron Man 3 este probabil cel mai bun film din serie. Mai bun decat primul, as putea spune. Stiu, de regula, cand vine vorba de francize calitatea filmelor slabeste cu fiecare continuare, adesea acestea fiind de prisos. Insa, cu un personaj nonconformist precum Tony Stark, nici seria Iron Man nu poate face exceptie de la regula.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“Iron Man 3″ spala pacatele care au ingreunat cel de-al doilea episod si depaseste crossover-ul “The Avengers”.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
La un an dupa succesul lui Joss Whedon cu Avengers, Shane Black a acceptat provocarea si a castigat pariul cu cei ce credeau ca nu va fi in stare sa faca un film capabil sa fie la inaltimea blockbusterului din 2012.
Gruia – metropotam
Iron Man 3 este printre singurele filme de actiune care nu-ti arata totul in trailer. Dimpotriva, daca ati vazut trailerul si aveti impresia ca stiti la ce sa va asteptati, o sa fiti surprinsi… placut.
Cristina Zaharia – Port.ro
Filmul câştigă şi prin scenariul mai uman, chiar dacă mult mai acut patriotic decât oricare altul din serie. Scenele casnice, de cuplu, ironice şi pe cât de realiste pot să fie într-un film cu supereroi, îşi au rostul lor şi dau mereu bine în poveste. Momentele de acalmie nu plictisesc, doar pregătesc asaltul pirotehnic spectaculos de final.
Chris Tilly – IGN
ca un expert amestecă acțiunea, comedia și drama, pentru a deveni cel mai bun Iron Man de până acum.
Oliver Lyttelton – The Playlist
Primul film post-Avengers de la Marvel nu aduce mai nimic nou, dar este cel mai personal film al acestei companii
Drew McWeeny – HIT FIX
Aproape sunt șocat de cât de mult se simte că acest film a fost făcut de Shane Black.
Nick De Semlyen – Empire
Dacă acesta este ultimul film în care Downey Jr. apre singur [fără ceilalți Răzbunători alături], atunci este o ieșire din scenă fantastică.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Downey este, aici, în cea mai bună formă ca supererou.
Peter Bradshaw – The Guardian
Iron Man 3 este amuzant, inteligent și spectaculos
Erin Free – FilmInk
A treia parte din trilogia Iron Man preia toată munca Studiourilor Marvel de a crea un univers cinematografic bogat și serios, dar niciun pic sobru, și o transformă într-o mare glumă.


4 Comentarii


 1.  
  dumitru

  Am vazut trailer-ul de 3 ori pana acum :))) Filmul promite mult, replicile sunt foarte inteligente, iar scenele te tin in suspans. Nu mai e mult si abia astept sa merg si sa il duc si pe baietelul meu, care deja mi-a zis ca atunci cand va creste mare vrea sa devina Iron Man :))))
 2.  
  Celia

  Imi place mult de tot de Robert Downey Jr:-) Abia astept sa vad filmul cu el:-D
 3.  
  Andrei

  Este cel mai bun film din seria Iron Man, incluzand Avengers. Este neasteptat de interesant si amuzant, pe alocuri inpirational si plin de actiune!
 4.  
  Andreea

  Foarte bun filmul, mi-a placut enorm:-)
 1. Timishort 2013 > A doua zi | Timishort - Blog de Festival

Răspunde


(obligatoriu)