Știri
 

Iron Sky (2012)

Iron Sky. Invazia

 

Iron Sky (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
22.06.2012
Gen:
,
Site oficial:
Iron Sky (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 13 critici/bloggeri de mai jos.
44%
44


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Iron Sky (2012)

Când astronautul american James Washington aselenizează puţin cam prea aproape de baza secretă nazistă, Führerul Lunar decide că a momentul glorios al recuceririi Pământului a sosit mai devrem decât se aştepta. Washington pretinde că el a venit pe Lună numai pentru ca să sporească popularitatea preşedintelui Statelor Unite, dar nimeni nu-l crede, căci ce altceva ar fi căutat pe acolo decât să facă prospecţii pentru un iminent atac al forţelor terestre? Aşa că Al Patrulea Reich trebuie să reacţioneze imediat! Dar, înainte ca naziştii să-şi lanseze invazia au nevoie să termine lucrările la nava lor amiral, imensa maşină de război Götterdämmerung. Pentru aceasta au nevoie de tehnologie computerizată, cum ar fi smart phone-ul din buzunarul lui Washington. Prin urmare, doi ofiţeri nazişti, nemilosul Klaus Adler şi idealista Renate Richter sunt trimişi pe Pământ împreună cu Washington, pentru a sustrage susmenţionata tehnologie.
Dar Klaus nu mai are de gând să se întoarcă vreodată pe Lună; are planuri mari pe Pământ: să cucerească puterea singur, mai întâi aliindu-se cu preşedintele, apoi uzurpând tronul Führer-ului Lunar.0

 
Recenzii Iron Sky (2012)
 
 
Jovi – Filme-cărți
După început inteligent şi neaşteptat, inovativ şi clar, filmul nu îşi susţine ideile până la capăt, devenind un SF tern, fără scop şi fără a-şi completa propriile idei de mai devreme.
Mihai Kolcsar – Raluk
desi trailer-ul mi s-a parut foarte amuzant, nu credeam ca conceptul va sta in picioare pe parcursul unui intreg film. Am gresit din nou, caci produsul final chiar a fost amuzant si constant entertaining.
Dragoş Marin – Film Reporter
Când un film cu un buget atât de mic (a fost parţial finanţat de comunitatea de fani ai ideii trăsnite) arată atât de bine, asta poate însemna fie că, în ziua de azi, nu mai e nevoie de prea mulţi bani pentru efecte speciale (Sky Captain and the World of Tomorrow, cu care e direct comparabil vizual, costa de vreo 5 ori mai mult), fie că imaginaţia poate ţine loc de remuneraţie
Richie – Marele Ecran
Ceea ce m-a nemultumit la Iron Sky a fost usoara confuzie si inconsistenta dramatica. Pe de-o parte marsa pe luat la misto clisee si tipare plus populismul politic contemporan iar pe de alta parte se cauta sa se afiseze o anumita solemnitate a momentelor culminante de tip Independance Day.
Dan Becerescu – Pro Cinema
Iron Sky se dovedeste insa un act de autosabotaj.
Cris – Urban.ro
E ca si cum regizorul ar fi avut la dispoztie toate elementele necesare dar nu le-a folosit cum trebuie. In plus ritmul filmului este destul de neechilbrat fiind uneori prea obositor alteori prea plictisitor.
David Rooney – Hollywood Reporter
Comedia SF a lui Vuorensola este neuniformă: umorul său nu reușește să egaleze efectele vizuale deosebite.
Mike McCahill – The Guardian
Este mult mai inspirat și cu siguranță mai plăcut decât Snakes on a Plane sau The Human Centipede […], dar poți să-l aștepți până iese pe DVD.
Andrew Pulver – The Guardian
Nu e deloc groaznic, numai că nu este nici pe de-aproape atât de amuzant sau de crud pe cât se anunța.
William Goss – Film.com
În spațiu, nimeni nu te aude nici când râzi.
Philip De Semlyen – Empire
aceasta este o adevărată ciudățenie spațială.
Kaleem Aftab – The Independent
Uneori, interpretările și dialogurile sunt stângace, iar efectele speciale sunt cu mult peste bugetul filmului.
Anthony Morris – The Vine
acesta este cu siguranță cel mai bun film cu naziști în spațiu din 2012.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)