Știri
 

Iubire elenă (2010)

Iubire elenă

 

Iubire elenă (2010) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
18.05.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 3 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--
N/A


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis Iubire elenă (2010)

Eleni Bukura, care a revoluţionat societatea grecească, tabuu-rile şi prejudecăţile legate de locul şi rolul femeii în cetate, pleacă în Italia pentru a studia pictura cu maestrul Altamoura, lucru de neconceput în epocă. Mai mult decât atât, ea se îndrăgosteşte de maestrul italian. Ei decid să se căsătorească, sfidând cutumele epocii. Eleni Bukura devenită acum Elena Altamoura renunţă la ortodoxie şi trece la catolicism.
Istoria ei se petrece în paralel cu naşterea unei poveşti contemporane de iubire între două persoane ajunse la maturitate – Filipos, negustor şi critic de artă, şi Beatrice, grecoaica din sudul Peloponesului, deţinătoarea ultimului tablou al celei care a fost Elena Altamoura.0

 
Recenzii Iubire elenă (2010)
 
 
Andrei Gorzo – Dilema Veche
Iubire elenă e o telenovelă, dar, cum ar veni, una homemade, făcută nu de profesionişti, ci parcă de fani care copiază televizorul în deplină inocenţă – adică în lipsa unor cunoştinţe elementare de dramaturgie, de regie şi de actorie.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)