Știri
 

Jessabelle (2014)

Jessabelle

 
jessabelle-poster
jessabelle-poster
jessabelle-poster

Jessabelle (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
28.11.2014
Durata:
90 minute
Site oficial:
Jessabelle (2014)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 7 critici/bloggeri de mai jos.
14%
14


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Jessabelle (2014)

Tânăra Jessabelle (Sarah Snook) revine în orăşelul ei din Louisiana pentru că numai acasă simte că poate să se recupereze după cumplitul accident de maşină prin care a trecut.

Ce nu ştie ea este că un spirit chinuit îi aşteaptă întoarcerea de prea multă vreme pentru a o lăsa să mai scape. Un secret din trecut şi un blestem îngrozitor încep încet să iasă la iveală.0

 
Recenzii Jessabelle (2014)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Cantitatea de spaime rezultata nu este cea scontata de la o productie horror, dar putinele aparitii fantomatice atrag sperieturile retinute.
Marcel Prost – Cinemateca
Scenariul duduie accelerat inca din primele minute, incepand cu scena extrema a accidentului; pe parcurs, insa, se colmateaza de povestiri si personaje secundare simpliste, slab motivate, care converg neverosimil spre acelasi final predestinat.
Matt Patches – IGN
Poate că inofensivul Jessabelle, al lui Greutert, este un succes al filmelor cu buget redus, dar nu impresionează cu nimic.
Sheila O’Malley – RogerEbert.Com
“Jessabelle” este interesant în ceea ce privește anumite detalii și în modul în care redă atmosfera din Louisiana, dar se destramă complet când încearcă să devină un film horror.
Gary Goldstein – Los Angeles Times
Trebuie s-o felicit pe Sarah Snook, a cărei interpretare reușește să țină filmul în frâu, chiar și-n cel de-al treilea act care e destul de stupid.
Ben Kenigsberg – New York Times
Filmul horror Jessabelle te poate surprinde numai printr-un singur detaliu: îl are ca scenarist pe comediantul Robert Ben Garant, creatorul lui Reno 911!. Altfel, Jessabelle este deprimant de plictisitor.
Justin Lowe – Hollywood Reporter
[…] e făcut, în general, ca la carte, dar rareori reușește să impresioneze.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)