Știri
 

John Carter (2012)

John Carter

 

John Carter (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
09.03.2012
Site oficial:
John Carter (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 17 critici/bloggeri de mai jos.
64%
64


Parerea ta
10 voturi

 
Actori

Sinopsis John Carter (2012)

Filmul spune povestea unui fost militar, căpitanul John Carter (Taylor Kitsch), care este transportat în mod inexplicabil pe Marte, unde se trezeşte implicat într-un conflict de proporţii epice între locuitorii acestei planete. Printre figurile care populează această lume nouă pentru John Carter se numără Tars Tarkas (Willem Dafoe) sau fermecătoarea prinţesă Dejah Thoris (Lynn Collins). Într-o lume ameninţată să se prăbuşească, Carter îşi redescoperă umanitatea când înţelege că supravieţuirea planetei Barsoom (Marte) depinde de el.0

 
Recenzii John Carter (2012)
 
 
Floryan – FilmeTari
John Carter este un film care poate ai fi mindblowed daca ai fi copil, care reuseste sa te incante daca vrei un film fantasy/disney si care lasa fara emotie pe cei care cauta lacune in scenariu sau legaturi mai bine facute.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
captivant de la un capăt la celălalt, deşi nimic – practic nu este neaşteptat (cu excepţia a două twisturi care m-au dat peste cap pe moment), nici la nivelul poveştii, nici vizual
Radu Iulian Baba – Raluk
Sincer sa fiu, nu am o apetenta anume pentru filme SF, dar daca vad unul despre care intr-adevar pot sa zic ca merita, ma infund in fotoliul de cinema si ma las dus in lumea lui. Dar acelasi lucru nu pot sa spun despre acest film.
Gruia – metropotam
Chiar daca este foarte lung si cu o poveste destul de ramificata si cu multe lacune, John Carter este un film perfect pentru a evada intr-o lume plina de fantezie, numai bun pentru a-l vedea in week-end la IMAX.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Previzibil, dar fermecător și destul de amuzant
Peter Travers – Rolling Stone
[John Carter] este construit pe ceva rar: miracol în locul cinismului de la Hollywood.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Secvențele de acțiune sunt, în general, bine realizate, dar toate par la fel. CGI-ul le face să pară ieftine și nu suficient de reale.
A.O. Scott – New York Times
Dezordonat și haotic… dar și plin de culoare și oarecum amuzant.
Dan Jolin – Empire
Aproape orice film sci-fi/fantasy/cu super-eroi care ți-a plăcut este pe undeva pe aici.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Da, tot ce-ai auzit despre acest film este adevărat. Este o bombă cu buget mare. Efectele vizuale sunt superbe, dar povestea lasă de dorit iar actorii par pierduți.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Kitsch arată minunat, dar asta e problema: arată un pic prea bine. Este atât de sexy și are atât de puține de făcut.
Erin Free – FilmInk
În ciuda unor momente puțin stupide, ideea de aventură în stil vechi și extratereștrii genial concepuți ridică acest film deasupra altor multe filme sci-fi cu buget mare.
Laremy Legel – Film.com
S-ar putea să ți se pară că ține puțin cam mult, 3D-ul (ca în mod normal) este inutil și nu sunt total convins că există o logică în toată povestea asta. Dar toate aceste lucruri nu te pot opri de la a te lăsa captivat de film. Vei vrea să știi mai multe despre această lume, despre viețile acestor ființe și despre cum se va sfârși totul.
Bill Gibron – Film Critic
Cei de la Disney ar trebui să fie mândri. Au investit mult capital în a-l aduce pe ecran pe Edgar Rice Burroughs iar eforturile lor sunt aproape de a fi recompensate.
Peter Bradshaw – The Guardian
M-am simțit ca și cum cineva m-ar fi tras după el în bucătăria localului Greggs din cartierul meu și mi-ar fi copt capul în centrul unei pâini albe uriașe în formă de cub.
Stephen Lambrechts – IGN
John Carter este un amestec fantastic între emoția unei aventuri de madă veche și spectacolul unui blockbuster modern. Pe scurt, este minunat.
Drew McWeeny – HIT FIX
Excelent creat, interpretat perfect și regizat cu un evident entuziasm al unei persoane care a visat la Barsoom întreaga sa viață , John Carter este o bijuterie.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)