Știri
 

Jurassic Park 3D (2013)

Jurassic Park 3D

 

Jurassic Park 3D (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
14.06.2013
Durata:
127 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
75%
75


Parerea ta
12 voturi

 
Actori

Sinopsis Jurassic Park 3D (2013)

Dr. Alan Grant şi dr. Ellie Sattler sunt invitaţi de miliardarul excentric John Hammond pentru deschiderea unui nou parc de distracţii pe o insulă din Costa Rica. Hammond reuşise să cloneze dinozauri prin prelevarea de ADN din sângele supt de insecte preistorice şi să pună bazele unei rezervaţii imense de animale preistorice. Dar, din păcate, sistemele de protecţie ale parcului cedează şi dinozaurii pierduţi de sub control trebuie distruşi.0

 
Recenzii Jurassic Park 3D (2013)
 
 
Simona Mocanu – FilmeTari
Jurassic Park e precum vinul. Cu cât e mai vechi, cu atât e mai bun, deşi nu poate fi încadrat deocamdată la perioada filmelor clasice. Douăzeci de ani de evoluţie în materie de efecte speciale şi tot aş putea mai degrabă să recomand Jurassic Park decât orice altă producţie (de acţiune) ce se află acum în cinematografe.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Este uimitor cum dupa 20 de ani de la aparitie, un film inca poate captiva.
Andreea – Filme-cărți
Dacă la momentul lansării filmului Jurassic Park mapamondul a fost încântat de inovația și grandoarea proiectului, relansarea acestuia nu a făcut decât să-i șteargă din prestigiu, să-l umilească și să inducă spectatorului o stare de inconfort
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Avem momente intense, acele clipe superbe cand o frantura dintr-o melodie iti declanseaza o stare de euforie. Din adultul serios, cu probleme, sarcini de lucru cazi lin intr-un tunel al timpului si te intorci in vremurile copilariei, zambind si privind cu ochii mari cum dinozaurii defileaza pe ecran.
Nell Minow – RogerEbert.com
E din nou în cinematografe, cu unele dintre cele mi bune efecte 3-D pe care le-am văzut.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Dinozaurii funcționează? Da. Mai funcționează și altceva? Nu prea.
David Rooney – Hollywood Reporter
Văzut prin ochelarii 3D de azi, a rămas la fel de încântător.
Jim Vejvoda – IGN
3D-ul funcționează perfect aici și chiar te face să simți că te afli acolo, pe Insula Nublar, alături de Grant (Sam Neill), Malcolm (Jeff Goldblum), Ellie (Laura Dern), Lex (Ariana Richards) și Tim (Joseph Mazzello).
Renuka Vyavahare – Times of India
[filmul] te ține înmărmurit(ă) în scaun, și nu numai datorită efectelor CGI sau 3D de un mare impact, ci și pentru că te implică emoțional.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Este tot Jurassic freakin’ Park. Vei ieși uimit(ă) și extenuat(ă)… chiar dacă nici măcar n-ai așteptat o zi întreagă la coadă pentru bilete.
Tom Shone – The Guardian
Se prea poate ca Jurassic Park să fi schimbat direcția filmelor de la Hollywood, la fel cum o făcuse, în 1927, The Jazz Singer. Dar, la fel ca The Jazz Singer, nu este chiar un film bun. Acesta este, de fapt, unul dintre secretele istoriei cinema-ului: filmele de referință se dovedesc, de regulă, a nu fi foarte bune
Cel mai important lucru e că Spielberg privește lumea prin ochii unui copil și, după atâția ani în care am fost un superfan al lui Spielberg, tot nu pot înțelege cum reușește să transmită atâta emoție, putere și măreție astfel încât chiar și cel mai serios spectator să se simtă din nou ca un copil. Jurassic Park 3D asta face.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)