Știri
 

Justin and the Knights of Valour (2013)

Justin şi cavalerii

 

Justin and the Knights of Valour (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
04.10.2013
Durata:
90 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Nicio recenzie până acum. La minimum 4 recenzii se stabilește un cinemaMetru.
--


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis Justin and the Knights of Valour (2013)

Justin locuieşte într-un regat în care birocraţii conduc, iar cavalerii au fost alungaţi. Mai presus de orice, visul lui este să devină un cavaler neînfricat, exact ca bunicul său. Cu toate acestea, tatăl are cu totul alte planuri rezervate pentru el şi vrea ca Justin să-i calce pe urme şi să devină avocat.

După o discuţie plină de inspiraţie cu bunica lui şi o despărţire înduioşătoare de iubită, Justin porneşte în căutarea drumului său către împlinirea celui mai arzător vis. De-a lungul călătoriei o va cunoaşte pe frumoasa şi rebela Talia, pe vrăjitorul Melquiades şi pe arătosul Sir Clorex.

Deşi, aparent, nu are calităţile necesare unui adevărat cavaler, Justin trebuie să îşi apere familia şi regatul de crunta răzbunare a lui Sir Heraclio şi a armatei sale de cavaleri alungaţi şi hotărâţi să distrugă totul în cale.0

 
Recenzii Justin and the Knights of Valour (2013)
 
 
Andrew Osmond – Empire
O animație îngrozitoare
Peter Bradshaw – The Guardian
Nu arată rău, dar scânteia originalității și a interesului îi lipsește.
Geoffrey Macnab – The Independent
Această animație 3D, produsă de Antonio Banderas, pare palidă în comparație cu Brave, o animație similară, produsă de Pixar.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)