Știri
 

The Karate Kid (2010)

 

The Karate Kid (2010) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
20.08.2010
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 17 critici/bloggeri de mai jos.
50%
50


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis The Karate Kid (2010)

Remake al filmului din 1984, noul The Karate Kid, cu Jackie Chan și Jaden Smith, a reușit să impresioneze mai mult prin durata lui nejustificat de mare (aproape două ore și jumătate), prin interpretarea deosebită a lui Jaden Smith și prin faptul că Jackie Chan vorbește aici poate cea mai bună engleză din cariera sa.0

 
Recenzii The Karate Kid (2010)
 
 
Floryan – FilmeTari
Cand zici “Karate Kid” ai deja asteptari destul de mari. Si la fel am avut si eu. Nu neaparat pentru “fiul lui Will Smith” ci mai mult pentru intreaga poveste. Plina de clisee si presarata cu momente jenante actiunea filmului nu s-a ridicat nici macar la nivelul cinematografului;unul de oras mic, cu 50 de locuri, care a proiectat filmul de pe pelicula.
Cristi – Divercity Cafe
Karate Kid nu este un film extrem de bun si, daca ti-a placut cel vechi, sunt mari sansele ca acesta sa te enerveze. Cu toate acestea, nu ai de-a face cu o experienta foarte proasta. Dar parca ii lipseste ceva.
Roger Ebert – Chicago Sun Times
Regizorul Harald Zwart nu este unul dintre favoriții mei; el a făcut anul trecut “The Pink Panther 2”. Dar aici, cu un scenariu solid scris de Christopher Murphey și avândul ca director de imagine pe Roger Pratt (care a filmat două Harry Potter), reușește să facă un film frumos și captivant.
James White – Empire
Cineva ar fi trebuit să-l ia de mână deoparte pe Zwart și să-l sfătuiască să mai taie din cele aproape două ore jumate ale filmului.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
The Karate Kid este amuzant și credibil și poate cel mai important lucru: ne convinge că Jaden Smith are tot ce-i trebuie pentru a fi un bun actor.
Betsy Sharkey – L.A. Times
Jaden Smith și Jackie Chan îl salvează uneori, dar durata sa pune la grea încercare publicul vizat.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
Cu siguranță, nu-ți va șterge din memorie originalul.
Peter Travers – Rolling Stone
Scurt review în numai trei cuvinte: Way. Too. Long. Aproape două ore și jumătate – pentru ce? – pentru un remake după un film din 1984 despre un puști care învață karate pentru a se putea lua la trântă cu bătăușii.
Problema mea cu filmul ăsta? Titlul: The Karate Kid, care, apropo, pe plan internațional este The Kung Fu Kid. Și, din păcate, este mult prea mult Karate Kid în The Kung Fu Kid, nelăsându-l pe acesta din urmă să fie el însuși, deși vrea cu disperare acest lucru.
A.O. Scott – N.Y. Times
E acest Karate Kid mai bun decât originalul? Nu, deși este mai bun decât celelalte sequel-uri. Dar de ce să ne mai încurcăm cu nostalgia? E probabil destul de bun.
Andrew Pulver – The Guardian
Poate că-i lipsește ceva din elanul originalului, dar interpretarea lui Jaden Smith salvează acest remake după un film din anii 80.
Karlie Jeffrey – FilmInk
Deși puțin cam lung, este o aventură plăcută.
Francesca Rudkin – New Zealand Herald
Ne este adus de familia Pinkett-Smith – Will Smith și soția sa Jada Pinkett Smith sunt producătorii, în timp ce în film joacă Jaden Smith – care a apărut alături de tatăl său în The Pursuit of Happyness – în rolul unui puști de 12 ani, pe nume Dre Parker.
Mark Jenkins – NPR
În ciuda aerului local (a fost filmat în China), filmul nu este transformat într/unul asiatic. Majoritatea personajelor vorbesc engleza, iar pe scenele de acțiune rulează muzica celor de la the Roots, Gorillaz sau a lui Lady Gaga.
Anthony Quinn – The Independent
Minutele ți se vor părea veacuri întregi. Cum a reușit Harld Zwart, regizorul, să justifice durata filmului de 140 de minute e mai presus de puterea mea de înțelegere. Chiar și Inception pare că ține puțin pe lângă acesta.
Eric D. Snider – Film.com
E despre Kung Fu și nu despre Karate, dar nu e în totalitate prost.
Drew McWeeny – HIT FIX
Nu e un film subtil. Nici originalul nu era. Dar avantajul acestuia sunt peisajele. Și, oricât de mult aș admira acest film, două ore și jumătate este ridicol de mult pentru o poveste atât de simplă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)