Știri
 

Khumba (2013)

Khumba

 

Khumba (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
22.11.2013
Durata:
90 minute
Rating:
AG - Audiență generală
Site oficial:
Khumba (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 7 critici/bloggeri de mai jos.
57%
57


Parerea ta
8 voturi

 
Actori

Sinopsis Khumba (2013)

Titlul se referă la mica creatură care se naşte în savană, o zebră doar pe jumătate cu dungile caracteristice. Toate animalele, îngrozite de apariţia care preveşteşte secetă cumplită, îl alungă pe micul animal din mijlocul lor.

Însă seceta vine negreşit, iar Khumba porneşte să-şi găsească dungile şi să găsească apă. Încet-încet, după el se iau mai multe animale din rase diferite, iar mica zebră ajunge liderul care numai el poate să îi ajute pe toţi să supravieţuiască.1

 
Recenzii Khumba (2013)
 
 
Mihai Cosmin – Am Doar 18 Ani
Khumba este o surpriză foarte plăcută în acest final de an, prin care ne este demonstrat, încă o dată, că nu trebuie să fii Pixar Animation Studios sau DreamWorks Studios pentru a realiza o animație de calitate!
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“Khumba” face clar inca de la inceput publicul tinta- grupuri vesele, galagioase si energice de pusti de pana in cinci ani, care vor sa urmareasca niste animalute care traiesc aventura vietii lor. Daca adaugi la asta si niste efecte 3D, satisfactia lor este garantata.
Andrei Mutuligă – Cinefilul de Serviciu
Cu excepţia câtorva momente oferite de personajele secundare, adulţii nu au motive de mulţumire, dar pentru copii este un must see.
Laura Meleaca – Cinemateca
Pentru piticii cei mai pitici, Khumba se va dovedi o animatie amuzanta. Ochiului critic nu ii vor scapa, insa, lipsa de originalitate, povestea plata, precum si personajele anemic construite.
Mihaela – Filme-carti
Filmul lasa mult de dorit cam in toate punctele esentiale – poveste, personaje, desene, coloana sonora – insa acceptam provocarea, admiram efortul si bunele intentii, asteptand cu interes noutati cu mai multa sare si piper.
Cristina Zaharia – Port.Ro
Nu este “Regele Leu” de la Disney, dar are emoţie şi e foarte bine îngrijit vizual.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Nu e “Khumba” o poveste originala dar se vede ca-i o animatie muncita, facuta ca-n vremurile bune ale lui “Fievel” si “Land Before Time”. Un amestec de inocenta, uscheala si morala pe placul prichindeilor.


1 comentariu


  1.  
    5%

    Un film ok, placut pentru o dupa amiaza de duminica!

    Răspunde


    (obligatoriu)