Kick-Ass 2 (2013)

Kick-Ass 2

Premieră:
16-08-2013
Durată:
103 minute
Site oficial:
Kick-Ass 2 (2013)
Distribuitor:
Andrei Mutuligă – Cinefilul de serviciu
Kick-Ass 2 nu atinge în niciun moment calitatea primului, dar este suficient de distractiv și spectaculos încât să ne menţină interesul ridicat pentru o eventuală continuare.
Mihai Cosmin – Am doar 18 ani
Într-o perioadă în care DC Comics și Marvel Comics își dispută rivalitatea pe marile ecrane, ducând filmele cu supereroi în direcții diferite față de cele cu care eram obișnuiți în urmă cu 15 ani, Kick-Ass 2 pare a fi un bilet de călătorie în timp pentru cei nostalgici.
Andreea Andrușca – Filme-cărți
Chiar dacă filmul, după ridicarea cortinei, se concentrează asupra transmiterii unor mesaje importante pentru public, indiferent de vârstă, personajele nu sunt destul de coerente încât să afirme astfel de mesaje, iar publicul să le creadă.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“Kick-Ass 2″ casapeste multe figuri si idealuri ale culturii anterior descrise de comics-uri, dar dramatizarea si gravitatea intregii constructii cinematografice satisface.
Dragoş Marin – Film Reporter
Chiar dacă pierde din prospeţimea originalului, Kick Ass 2 rămâne distractiv, inventiv şi lipsit de concesii. De departe atracţia principală, Chloë Grace Moretz s-a născut s-o joace pe Hit Girl şi ar fi păcat să se oprească aici.
Ioana – FilmeTari
Kick-Ass 2 se vrea a fi mult mai serios, fără să știe că fix acest lucru face ca această continuare să fie una insipidă.
Cristina Zaharia – Port.ro
Continuarea aceasta este, în mod fericit, reuşită şi cu multe lucruri în plus faţă de prima parte. 2 păstrează ce avea mai frumos, mai plăcut vizual pilotul.
Flavius Policală – To the Edge and Back
Fara sa abunde de CGI sau de trucuri vizuale ieftine, Kick Ass 2 este evolutia predecesorului sau, reusind sa livreze un platou suculent de actiune viscerala si mizand pe aceleasi premize simpliste, dar arhetipale ale culturii superhero.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Ce era cândva șocant, acum e complet neinteresant.
William Goss – Film.com
A rămas fidel superficialității și defectelor primului film.
Manohla Dargis – New York Times
Nu este absolut nimic bun de spus despre Kick-Ass 2
Anthony Quinn – The Independent
Râzi puțin acum, puțin mai încolo, ocazional amintindu-ți de primul film care a fost mai bun. Dar asta este problema cu un hit; studioul va vrea un altul, chiar dacă este pregătit sau nu.
Chris Tilly – IGN
Chiar dacă nu reușește să-l egaleze pe primul, Kick-Ass 2 este un film foarte captivant
Peter Bradshaw – The Guardian
Sequel-ul succesului punk-superhero din 2010 și-a mai pierdut puțin din puterea de a șoca, dar tot este cool să o privești pe Chloë Grace Moretz, costumată în Hit-Girl.
Mark Olsen – Los Angeles Times
Lucrând la Kick-Ass 2, Wadlow pare captiv în universul fanilor de comics-uri, fără vreo hartă care să-l îndrume și fără vreun ciocan suficient de mare pentru a-și construi propria cale.
Gabe Toro – The Playlist
Kick-Ass 2 pică, din start, în două capcane des-întâlnite la mai toate sequelurile filmelor de acțiune, transformându-și protagonistul într-un personaj secundar și, în plus, lipsindu-l de puteri.
Owen Williams – Empire
Mai modest decât primul Kick-Ass, dar se apropie destul de mult de predecesorul său.