Știri
 

Kraftidioten (2014)

În ordinea dispariției

 

Kraftidioten (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
18.07.2014
Durata:
116 minute
Site oficial:
Kraftidioten (2014)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 7 critici/bloggeri de mai jos.
83%
83


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis Kraftidioten (2014)

Norvegia. Iarnă. Introvertitul Nils (Stellan Skarsgård) munceşte din greu la volanul autoplugului său imens cu care deszăpezeşte continuu drumurile şi trecătorile dintre munţi din zona îngheţată în care locuieşte. Tocmai a fost numit cetăţean de onoare al oraşului, când află că fiul său a murit de supradoză de heroină. Nils refuză să creadă versiunea oficială şi porneşte în căutarea celor despre care se bănuieşte că ar fi asasinii fiului său. În scurt timp devine un fel de justiţiar din umbră, un erou necunoscut a cărui identitate nu o bănuieşte nimeni.0

 
Recenzii Kraftidioten (2014)
 
 
Dragoş Marin – Film Reporter
De cele mai multe ori, lui Hans Petter Moland (deja la a patra colaborare cu Skarsgård) îi iese acest mers pe sârmă între melodramă, comedie a erorilor, și thriller. E o treabă la care nordicii se pricep atât de bine (vezi și recentul Headhunters) încât nu ești sigur de ce ai văzut odată ce s-a terminat, dar știi că te-ai distrat pe cinste.
Cristina Zaharia – Port.Ro
Tensiune din plin şi scene dure, brutale, curiozitate, căci povestea este oricum numai previzibilă nu.
Geoffrey Macnab – The Independent
Thrillerul rece al lui Hans Petter Moland, cu acțiunea setată în Norvegia, este o combinație inconfortabilă de noir scandinav și umor.
Peter Bradshaw – The Guardian
Este un film puțin înșelător, care se folosește de situațiile comice ca de un alibi pentru a acoperi implauzibilitățile scenariului – dar este bine realizat, arată superb și are interpretări bune.
Owen Williams – Empire
Amuzant și malițios în cea mai bună tradiție a unor filme precum Headhunters sau Jackpot, acesta este thriller-ul răzbunător al lui Stellan Skarsgård pe care îl așteptam cu toții.
Jessica Kiang – IndieWire
O comedie neagră care nu este atât de mult preocupată să fie neagră încât să uite să ne și facă să râdem.
David Rooney – Hollywood Reporter
Clișee sunt și aici, dar spiritul scenariului și interpretarea actorilor asigură ritmul captivant, oferind filmului o personalitate distinctivă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)