Știri
 

Kumm: ”Far From Telescopes” (2009)

 

Kumm: ”Far From Telescopes” (2009) trailer
 
Overview
 

Gen:
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
 
 
 
 
 
83


Parerea ta
niciun vot

 
Regia
Scenariu
Actori

Bottom Line Kumm: ”Far From Telescopes” (2009)

Noul album al trupei indy Kumm este diferit de anterioarele materiale ale grupului românesc. Putem spune că membrii formației au încercat să experimenteze diverse modalități de interpretare, pătrunzând pe teritorii necunoscute până acum de fanii muzicii celor de la Kumm.0

 
Recenzii Kumm: ”Far From Telescopes” (2009)
 
 
dragos george stan de la Best Music
„Far From Telescopes”, ultimul album al trupei, autoprodus, la casa sa de discuri proprie, FIVER HOUSE, are de toate, dar spre deosebire de celelalte albume ale trupei are ceva ludic in el, ma refer la sound care este foarte modern, si ce sa mai, baietii au mai simplificat lucrurile.
Mihai Plamadeala de la Muzici si Faze
De fapt (si de drept) Far From Telescopes este un album scos pentru amici, impreuna cu apropiati (conjuncturali) ai formatiei, intr-o incercare de unificare a vietii private cu activitatea scenica (“cant, deci exist!”).
Buvnitz de la Metalhead
Cat despre album, acesta merge un pic pe alta linie decat Different Parties, este un album „mai agitat si mai modern”, ca sa il citez pe Oigan.
Bogdan Albulescu de la Muzica de Vest
“Far From Telescopes” e lansat pe orbita sufletelor fanilor. Sound fresh, volum, calitate, energie. Beware, Kumm is back in town si sunt pregatiti sa lase urme.
Rusty Madchester de la clickzoombytes
Nu e la ce ne aşteptam, nici cu ce ne-am obişnuit urechile, ascultând Kumm timp de aproape opt ani. Pentru mine, acest album e Far away from what was once Kumm.
babylonoise de la babylonoise
De departe cel mai accesibil album Kumm de pana acum, Far From Telescopes, e si cel in care trupa exceleaza ca sunet, fiind mult mai asezat si mai bine produs decat Angels & Clowns sau Different Parties.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)