Schemele de luptă, coregrafia după care se mişcă personajele, modul în care se înlănţuie o secvenţă de confruntare a eroilor noştri cu nişte villaini, care chiar arată înfricoşător, plus scenografia – cu o atenţie incredibilă pentru recrearea decorurilor din China, au făcut din Kung Fu Panda 2 cu adevărat o animaţie hipnotizantă. Lui Jackie Chan îi va plăcea de minune animaţia, iar pentru realizatorii filmelor de acţiune, Kung Fu Panda 2 e o lecţie de la început la sfârşit.
Tragand linie si adunand: Nu ratati Kung Fu Panda 2 pentru nimic in lume, are tot ce-i trebuie pentru a merita toti banii de bilet si este si una dintre cele mai frumoase animatii din ultima vreme. Recomandarea noastra este sa-l vedeti la IMAX, are destul de multe efecte care merita experimentate intr-un 3D cat mai bun!
Ii dam lui Kung Fu Panda 2 ce e al lui Kung Fu Panda 2, adica aprecieri bune. De altfel, chiar daca nu exceleaza si nu se remarca printr-o trasatura definitorie este o reteta de succes si are de toate: personaje amuzante, voci super cunoscute, actiune, drama, cateva glumite, cateva lectii de viata… ce sa-ti mai doresti de la un film de desene animate menit sa relaxeze?!
O animatie recomandata adultilor care apreciaza, fara pretentii, o pelicula ce ofera buna dispozitie proportionand scene de lupta cu situatii neprevazute, dar mai ales copiilor: vor (re)cunoaste personaje care sunt usor de iubit pentru simplitatea cu care sunt inscrise in film.
Pelicula combină tehnici ca pixilaţia, cu imagini care au splendoarea stampelor japoneze şi secvenţe de delir în cheie animé. La toate acestea se adaugă bătălii inventive şi petardante à la Jackie Chan şi un simţ picant al umorului.
Expresivitatea combinată cu talentul celor care redau vocile personajelor aduc un simț al realității greu de realizat în cadrul unei animații. Simți acest lucru în momentele de acalmie, deși nu sunt foarte multe din acestea.
Aventurile eroului nostru înfometat rău rău încă sunt proaspete și amuzante.
Pe alocuri, Kung Fu Panda 2 amintește de Bambi refăcut ca un episod din Oprah. Totuși, este un sequel mai mult decât reușit.
Pe măsură ce Po încearcă să-și rezolve problemele, Kung Fu Panda 2, regizat de către Jennifer Yuh Nelson, după un scenariu de Jonathan Aibel și Glenn Berger, se scufundă în propria confuzie.
Iată un sequel care nu numai că depășește în amuzament și entartainment originalul din 2008, dar merge mai departe, reușind să se afirme ca un film de sine stătător, făcând prima parte să pară complet depășită.
Animația e elegantă, povestea este mult mai antrenantă decât în prima parte și are o energie inepuizabilă.
O animație care arată extraordinar de bine și care e deosebit de antrenantă.
O poveste mai solidă, lecții de viață și referințe încântătoare la adresa culturii chineze, (…) toate fac din acesta un film încântător. Iar din punct de vedere vizual este adevărată artă.
Filmul este plin de energie, cu momente kung-fu inteligente și antrenante, iar, în plus, există și o latură emoțională a lui Po, care m-a impresionat mai mult decât m-aș fi așteptat.
Un alt KO la Box Office pentru drăguțul luptător.
Kung Fu Panda 2 este genul acela rar de sequel, care se ridică la valoarea originalului.
Kung Fu Panda 2 este un pic mai întunecat decât primul film – așa cum mai toate sequel-urile sunt – dar nu e nimic aici care dăuneze copiilor. 3D-ul chiar nu e necesar deloc pentru a-l experimenta. Renunță la ochelari și vezi cum arată acest film cu sclipirea lui originală.
În ciuda detaliilor nereușite, copiilor le va plăcea, iar părinții nu se vor plictisi prea mult.
Prospețimea ce caracteriza prima parte și care a făcut din originalul din 2008 un succes a fost spulberată în bucăți. Iar povestea parte umplută cu replici și personaje fără personalitate.
Kung Fu Panda 2 e aproape bun, un compliment deosebit în această perioadă… și la final înțelegem că va mai exista cel puțin încă un sequel.