Știri
 

Larry Crowne (2011)

 

Larry Crowne (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
08.07.2011
Site oficial:
Larry Crowne (2011)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 15 critici/bloggeri de mai jos.
16%
16


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Larry Crowne (2011)

Larry Crowne este un film despre modul în care dificultăţile recesiunii actuale îl fac pe un om obişnuit să se reinventeze şi să descopere o neaşteptată şansă în viaţă. Larry Crowne, care are toate motivele să creadă că viaţa lui a ajuns într-un punct mort, va învăţa o lecţie importantă: când crezi că ai pierdut tot ceea ce aveai de preţ, s-ar putea să descoperi un nou motiv pentru a trăi.0

 
Recenzii Larry Crowne (2011)
 
 
Iulia Blaga – Hot News
Al doilea lungmetraj regizat de Tom Hanks pentru marele ecran (dupa “That Thing You Do!”, din 1996), este o comedie usurica despre un barbat de varsta a doua care isi reface viata dupa ce isi pierde slujba. Socoteala din targ nu se pupa cu cea de-acasa. “Larry Crowne” nu e genul de comedie optimista despre recesiune, ci un film lent si lipsit de umor despre oameni care imbatranesc.
Andreea – FilmeTari
Pentru Larry Crowne, Tom Hanks s-a intrecut pe sine. A fost regizor, producator, scenarist si personaj principal. Nu mai ramanea decat sa scrie muzica si ar fi fost un artist complet pentru filmul asta :) . Si totusi, in ciuda muncii depuse de nenea Hanks, eu tot am simtit ca lipseste ceva. Ca regizor si actor, jos palaria! Intotdeauna mi-a placut cum joaca, asa ca nu pot sa ma plang din punctul asta de vedere. Insa ca scenarist mai are de lucrat. Desi povestea a avut o anumita fluiditate, filmul este, dupa parerea mea, unul mediocru. Nu a fost nici foarte amuzant, nici foarte dramatic, n-a avut nici prea multa actiune, nici scene de dragoste. A avut, totusi, indeajuns de mult din fiecare cat sa nu adorm urmarindu-l.
Helen O’Hara – Empire
Acest film se bazează pe farmecul lui Hanks, dar are nevoie de mai multă coerenţă pentru a fi credibil.
Peter Travers – Rolling Stone
Larry Crowne este mai mult decât o oportunitate ratată.
Roger Ebert – Chicago Sun Times
Larry Crowne îi are pe Tom Hanks şi pe Julia Roberts şi o premisă bună şi o întreagă distribuţie interesantă, dar ceea ce nu are este un motiv pentru a exista.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
Este uşor de acceptat norocul prin care personajele principale se întâlnesc. Este mult mai greu, şi oricum, fără sens, să încerci să înţelegi orice altceva despre acest basm al propriei reinvetări într-o economie sternă.
Drew Taylor – IndieWire
Larry Crowne se bazează pe puterea de atracţie a lui Tom Hanks. Dar, nici măcar onesta sa sinceritate nu poate salva acest film de la o serie catastrofică de interpretări greşite.
Stephen Holden – N.Y. Times
Larry Crowne este un basm rom-com atât de bine crescut încât privindu-l te simţi ca şi când ai fi prins în trafic în timp ce pe banda cealaltă nişte rideri fericiţi depăşesc viteza legală.
Nicholas Barber – The Independent
Privind Larry Crowne ai spune că Tom Hanks nu a jucat niciodată într-un film, ba mai mult, ai crede că nu a văzut un film în viaţa sa.
În această companie, până şi Transformers: Dark of the Moon pare tolerabil.
Kenneth Turan – L.A. Times
Această poveste a unui tip obişnuit care îşi schimbă viaţa ar putea fi interesantă, dar regizată de Tom Hanks nu este. Iar Julia Roberts este în acelaşi ton.
Kirk Honeycutt – Hollywood Reporter
O comedie romantică a cărei obsesii pentru glume ieftine subminează oportunităţile dramatice într-o poveste despre un bărbat devenit brusc şomer.
Peter Bradshaw – The Guardian
Tom Hanks şi Julia Roberts joacă într-o comedie romantică şocant de anostă.
Sean O’Connell – FilmCritic
Hanks are grijă ca Larry Crowne să fie plăcut, dar filmul are foarte puţine de spus şi nicio idee cum să o facă într-un mod inteligent.
Amanda Mae Meyncke – Film.com
Larry Crowne este deprimant de rău.
Drew McWeeny – HitFix
Nu ştiu cum se va descurca filmul Larry Crowne în această vară, dar sunt surprins de ura îndreptată de unele persoane către el. Mie mi s-a părut interesant, cald şi amuzant şi foarte direct în ceea ce vrea să spună. Dacă vrei să iei o pauză de la genul de filme care se lansează în această perioadă a anului, atunci Larry Crowne este o alternativă plăcută şi sper ca oamenii să-i acorde o şansă. Nu mi-ar plăcea ca Tom Hanks să aştepte încă 15 ani pentru a mai regiza din nou.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)