Știri
 

The Lazarus Effect (2015)

Efectul Lazarus

 

The Lazarus Effect (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
27.02.2015
Durata:
83 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
23%
23


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis The Lazarus Effect (2015)

Un grup de studenţi încearcă să descopere secretele creierului uman. Însă, Zoe (Olivia Wilde), una dintre cercetătoare, îşi pierde accidental viaţa. Iar colegii se folosesc de acest prilej să testeze un ser revoluţionar pentru a o readuce printre cei vii. Soluția funcționează, dar este adevărata Zoe cea înviată? Tinerii se văd nevoiţi să lupte din răsputeri pentru a izola „creatura” şi a feri lumea de puterea sa neobişnuită.0

 
Recenzii The Lazarus Effect (2015)
 
 
Nicoleta Vasile – Am Doar 18 Ani
[…] filmul este forţat prin ideea în sine şi este extrem de simplu.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Fara a incerca sa para mai complex decat e nevoie, fara prea multe discutii filosofice sau stiintifice, filmul s-a axat pe ce a stiut mai bine – partea psihologica a unor personaje destul de stricate, si a „glazurat” povestea cu jump scares de bun gust, fara sa abuzeze prea mult de procedeul asta obosit, rezultand intr-un film destul de echilibrat.
Peter Sobczynski – RogerEbert.Com
Acesta nu este un film horror real – acesta este genul de film horror la care personajele unui film horror real s-ar fi uitat pentru a comenta imperfecțiunile genului înainte ca teroarea autentică să înceapă.
Gary Goldstein – Los Angeles Times
Un thriller medical tensionat, eficient, care este mai bine de digerat fără să-l cercetezi în detaliu.
Ben Kenigsberg – New York Times
Un mix de absurditate pseudoștiințifică și supernaturală.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
Filmul risipește potențialul pe care l-ar fi avut, să nu mai pomenim despre talentul actorilor precum Duplass dau Wilde, care, categoric, ar fi meritat mai mult.
Jordan Hoffman – The Guardian
Ai mai văzut acest film cu actori mai puțin cunoscuți și fără să aibă un platou atât de neinteresant, care aduce cu un episod de acum zece ani din CSI.
Drew Taylor – IndieWire
A readuce la viață pe cineva din morți este unul dintre cele mai vechi și eficiente idei, dar cu The Lazarus Effect pare un subiect pur și simplu epuizat.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)