Știri
 

Le Miracle de Tekir (2015)

Miracolul din Tekir

 
miracolul-din-tekir-poster
miracolul-din-tekir-poster
miracolul-din-tekir-poster

Le Miracle de Tekir (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
04.03.2016
Gen:
Durata:
90 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 3 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Le Miracle de Tekir (2015)

Povestea filmului se creează în jurul Marei (Dorotheea Petre), o femeie de 30 de ani, cunoscută în satul în care trăiește ca o femeie-vraci, ce tratează sătenii prin puterea nămolului. Când Mara rămane însărcinată şi povesteşte apropiaților că sarcina se datorează nămolului şi nu unui om, sătenii o acuză de vrăjitorie şi o alungă. Ajunge astfel într-o clinică din zona lacului Techirghiol, un centru SPA pentru oameni înstăriți. Acolo o întâlneşte pe Lili (Elina Löwensohn), unul dintre clienţii hotelului, o femeie bogată şi frumoasă care încearcă cu înverşunare să găsească o soluţie pentru problema infertilităţii ei.
Treptat, trecutul şi natura femeii misterioase iese la iveală, iar Mara şi copilul ei se află în pericol.0

 
Recenzii Le Miracle de Tekir (2015)
 
 
Emil Călinescu – CinEmil
Miracolul din Tekir este un film decent, avand la baza o idee buna si un scop laudabil. Punerea in aplicare nu este chiar cea mai fericita, chiar daca interpretarile a doua actrite sunt de top.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)