Știri
 

Le Skylab (2011)

Explozie în familie

 

Le Skylab (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
24.08.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
86%
86


Parerea ta
1 vot

 
Scenariu
Actori

Sinopsis Le Skylab (2011)

Suntem în 1979. Albertine, o fetiţă de zece ani, şi toate rudele ei s-au reunit în casa familiei din Bretagne pentru aniversarea bunicii. Sunt convinşi cu toţii că Sky Lab, o bucată dintr-o rachetă NASA, le va cădea în cap în vara aceea.
Reuniunea se va transforma într-un weekend sărit de pe fix, plin de revelaţii, dragoste şi cântece…0

 
Recenzii Le Skylab (2011)
 
 
Radu Iulian Baba – Raluk
Calitatea deosebita a scriituri, spontaneitatea si maiestria actorilor nu fac decat sa imbogateasca fiecare cadru, aducand un plus si nu unul artificial; nu se simte nimic ce ar putea fi descris ca lent sau melodramatic, din contra, fiecare secventa imbunatateste povestea, cu toate ca actiunea se petrece intr-o singura zi – da, dar este o zi in care Apocalipsa este numai la cativa kilometri de Pamant si la cateva ore de maturizarea lui Albertine.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Delpy reuşeşte să aducă pe ecran destule momente de umor, iar povestirea e structurată în mod inteligent, aşa că va fi pe gustul spectatorilor pretenţioşi.
Florin Barbu – BeWhere
”Le Skylab” este bine construit, în general, cu multă atenție la detaliile care recompun acea lume: costumele și coafurile sînt ușor ridicole pentru noi, acum, dar conturează foarte bine personajele, fără să fie bălțate, decorurile, muzica (Joe Dassin, Dalida, Jeanne Moreau și alții), actorii și jocul lor dovedesc și plăcerea cu care regizoarea se uită la acei ani, se vede că îi iubește.
Neil Young – Hollywood Reporter
Aerul de nostalgie și prezența mai multor actori francezi populari cel mai probabil vor duce la niște rezultate bune la box-office
Damon Wise – Empire
finalul nu e decât dezamăgitor și pare echivalentul vizual al cântecului Let’s Get Together al celor de la Jefferson Airplane. Dar Delpy chiar înțelege oamenii, ce-i atrage pe aceștia


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)