Știri
 

Legion (2010)

 

Legion (2010) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
12.03.2010
Site oficial:
Legion (2010)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
22%
22


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Legion (2010)

Actorilor nu prea ai ce să le reproşezi. Ideea pe care se bazează scenariul este una originală ar fi putut fi chiar interesantă dacă Scott Stewart ar fi ştiut să-şi facă treaba. Dar nu a ieşit decât un film cu multă vorbărie şi prea puţină acţiune.0

 
Recenzii Legion (2010)
 
 
Alex Nicolescu de la dob.ro
Merită încercat dacă vă plac filmele pline de acţiune şi…religie. Ciudaţilor!
christopher de la FilmBlog
“Legion” este ceea ce eu as numi un film cu un potential incomensurabil… Dar eu vreau o apocalipsa bine gandita, cu arhangheli pusi pe lupta si dueluri legendare, iar de “Legion” chiar n-aveam nevoie.
Frank Scheck de la Hollywood Reporter
Legion – o absurditate ridicolă, mult mai amuzantă decât ar avea dreptul să fie.
Clark Collis de la Entertainment Weekly
“Viitorul nu s-a scris încă!” spune Bettany la un moment-dat. Dar sunt momente când pare că lui Legion i-a lipsit cu desăvârşire scenariştii.
Mike Hale de la NY Times
Din nefericire, scenariul lui Scott Stewart (care e şi regizorul) şi al lui Peter Schink pune accentul pe un stil apropiat melodramelor de televiziune şi mai puţin pe acţiune şi umor.
Robert Abele de la LA Times
Noul horror de acţiune despre sfârşitul lumii, Legion, porneşte de la premiza că Dumnezeu s-a săturat atât de mult de oameni încât e timpul să-şi ia adio de la locuitorii Pământului. Păcat că fiinţele supreme care decid ce filme să se facă la Hollywood nu s-au săturat de astfel de filme plictisitoare, ca acesta, care nu te fac decât să-ţi pierzi timpul.
Nick de Semlyen de la Empire
Din când în când, efectele vizuale reuşesc să facă dintr-un simplu regizor, unul mare. Un prim exemplu este David Fincher. Dar, de cele mai multe ori, nu se întâmplă aşa şi apar eşecuri precum Eragon-ul lui Stefen Fangmeier, Pumpkinhead-ul lui Stan Winston şi, acum, acest film de debut al lui Scott Stewart.
Peter Bradshaw de la The Guardian
Cel puţin, te va ţine treaz(ă).
Cosmo Landesman de la The Times
Ideea de la care pleacă filmul apocaliptic al regizorului/scenaristului Scott Stewart este originală. Dumnezeu este tipul rău. Însă toată chestia asta ajunge să nu fie altceva decât un film horror tâmpit de categorie B.
Jim Vejvoda de la IGN
În final, Legion nu este blestemat de către Dumnezeu, ci de dialogurile neinspirate, melodrama inerentă şi de personajele “insipide”.
Bill Gibron de la Film Critic
Scott Stewart dovedeşte încă o dată că din bătălia dintre bine şi rău, nimic nu este mai înfricoşător decât o interpretare proastă şi un montaj fără nicio idee.
Anthony Quinn de la The Independent
Dennis Quaid, Lucas Black şi Charles S Dutton se află printre cei care joacă în acest horror despre sfârşitul lumii – sau poate doar despre sfârşitul carierelor lor.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)