Știri
 

Lerd (2017)

Un om integru

 
un-om-integru-poster
un-om-integru-poster
un-om-integru-poster

Lerd (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
31.08.2018
Durata:
117 minute
Rating:
AP-12 Acordul Părinților pentru copii sub 12 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
100%
100


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Lerd (2017)

Filmul urmăreşte povestea lui Reza, un bărbat care duce o viaţă modestă alături de soţia şi fiul său, undeva în afara oraşului, câştigându-şi traiul de pe urma creşterii peştilor de apă dulce. O companie privată are interesul de a obţine în orice condiţii pământul din zonă şi este gata să facă orice pentru a-l determina pe Reza să-l vândă. Numai ca Reza nu este un bărbat uşor de înduplecat.0

 
Recenzii Lerd (2017)
 
 
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Filmul este sincer și obiectiv.
Diana Cuzic – Liternet
Un om integru nu este un film doar despre Iran. Este un film despre orice societate care îşi pierde reperele morale, o societate în care doar cei şmecheri şi fără principii reuşesc, despre oameni puşi să facă alegeri imposibile şi dureroase pentru a putea supravieţui.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
“Un om integru” este un film politic, construit pe scheletul unei poveşti despre decizii cu încărcătură etică. Rasoulof mizează mult pe elipse, lăsându-i spectatorului sarcina de a completa, din puţin informaţii, tabloul general: o lume decăzută moral, opresivă, chiar distrugătoare.
Deborah Young – Hollywood Reporter
O dramă fără compromisuri.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)