Știri
 

Les malheurs de Sophie (2016)

Aventurile Sofiei

 

Les malheurs de Sophie (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
09.12.2016
Durata:
107 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 3 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Les malheurs de Sophie (2016)

Sofia locuiește cu mama ei blândă și iubitoare într-un castel imens. Ea nu este o fetiță model așa cum ar vrea, spre deosebire de prietenele sale Camille și Madeleine. Sofia este în căutare de aventuri extravagante, adoră să facă lucruri interzise și de cele mai multe ori intră în bucluc, spre disperarea celor din jur. Într-o zi părinții ei au un accident, iar ea rămâne în grija mamei sale vitrege, madame Fichini, o femeie rea și cu o inimă de piatră care îi face viața sărmanei fetițe un calvar. Dar, Sofia va conta pe ajutorul prietenilor săi să scape din ghearele acestei femei.0

 
Recenzii Les malheurs de Sophie (2016)
 
 
Boyd van Hoeij – Hollywood Reporter
Deși nu e deloc clar dacă Honoré a dorit să facă un film de divertisment frumos și bine jucat sau chiar există o morală aici, asta n-ar trebui să împiedice publicul de toate vârstele să se bucure de acest film.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)