Știri
 

Let’s Be Cops (2014)

Hai să fim poliţişti!

 
lets-be-cops-poster
lets-be-cops-poster
lets-be-cops-poster

Let’s Be Cops (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
15.08.2014
Durata:
104 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 7 critici/bloggeri de mai jos.
9%
9


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis Let’s Be Cops (2014)

Doi prieteni foarte buni decid ca de acest Halloween să se costumeze în poliţişti. Însă atunci când sunt pe stradă, toţi îi iau în serios.

Atât de mult le place asta, încât decid ca şi de acum încolo să profite de puterea pe care le-o dă uniforma. Ba, fac rost şi de o maşină de poliţie şi încep să răspundă la apeluri. Bineînţeles că cele cu petreceri, droguri şi tipe hot le plac mult.

Problema e că nu sunt doar asemenea tip de semnale de alarmă. Când dau de bande şi mafioţi, lucrurile se schimbă.1

 
Recenzii Let’s Be Cops (2014)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Cliseul standard pentru comediile cu un punct culminant previzibil nu lipseste nici de aici. Dar daca apelezi la terapia imaginata de Greenfield doar pentru a rade, atunci totul functioneaza.
Ioana Raluca Popescu – Edge and Back
“Let’s Be Cops” e un buddy cop movie cu suficient tupeu sa faca aluzii la filme celebre – Bad Boys, Lethal Weapon – dar umorul nu salveaza de fiecare data scenariul pueril si previzibil.
Andy Webster – New York Times
”Te-ai uitat la prea multe filme”, spune un detectiv (Andy Garcia) în timpul unui interogatoriu din Let’s Be Cops. La fel s-ar putea spune și despre realizatorii filmului, care oferă scene previzibile, într-o comedie de care te poți lipsi.
Chris Carle – IGN
Comedia – amuzantă, dar nu foarte amuzantă – Let’s Be Cops ar fi trebuit gândită mai bine.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
Genericele de final sunt însoțite de câteva scene care au fost lăsate pe dinafară după montajul final. În mod pervers, acestea sunt mai amuzante decât orice le-a precedat.
Robert Abele – Los Angeles Times
o încercare fără speranță de a fi o comedie.
Brian Tallerico – RogerEbert.com
În ciuda unei premise cu potențial de umor negru, Let’s Be Cops nu reușește să ofere prea multe.


1 comentariu


  1.  
    3%

    Nu trebuie sa vezi acest film ca sa iti dai seama ca e doar o comedie light, la care trebuie sa vii pregatit, cu umorul de acasa, ca altfel cam greu iti vor provoca rasul toate cliseele si glumele rasuflate, folosite si refolosite… Cu toate acestea, sa zic ca merita o nota de 3/5

    Răspunde


    (obligatoriu)