Știri
 

Live (2015)

Live

 
live-poster
live-poster
live-poster

Live (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
15.05.2015
Gen:
Durata:
107 minute
Rating:
AP-12 Acordul părinților pentru copii sub 12 ani
Site oficial:
Live (2015)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă o recenzie pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Live (2015)

Lungmetrajul “Live” spune povestea Emei, intrerpretată de Rodica Lazăr, o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigații. Succesul ei depinde major de rating, iar Ema e dispusă să își pună la bătaie sănătatea, dar și toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri o aduce însă în mijlocul unui scandal de proporții care îi va schimba dramatic viața. Ema va fi prinsă în strânsoarea unei uriașe și periculoase mașinării care demască cele mai controversate personaje politice ale momentului.0

 
Recenzii Live (2015)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Filmul Live este o experiență cinematografică greu de suportat, deși are o scenă foarte amuzantă, dar care nu face decât să evidențieze și mai mult lipsa unei viziuni regizorale și lipsa de consistență în scenariu.
Emil Călinescu – CinEmil
Filmul Live este unul dintre filmele romanesti cu potential la public. Criticii am dubii ca-l vor aprecia atata, insa tind sa cred ca nici nu-l vor desfiinta. Personal, mi-a placut, desi rolul lui Tudor Chirila il trage mult in jos.
Laurenţiu Damian – AARC
Filmul Live va deschide un nou capitol în creaţia lui Vlad Păunescu, în sensul devenirii sale drept autor total.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)