Știri
 

The Loft (2014)

Ispita

 

The Loft (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
06.03.2015
Durata:
108 minute
Site oficial:
The Loft (2014)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
29%
29


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis The Loft (2014)

Cinci amici căsătoriţi nu îşi împart doar serile prin barurile oraşului, ci şi un apartament unde-şi consumă toate relaţiile extramaritale. Dar fanteziile sexuale se transformă într-un coşmar când în apartament descoperă cadavrul unei tinere necunoscute. Este cert că unul dintre ei este implicat, iar curând prieteniile sunt puse la încercare și paranoia le cucereşte vieţile.1

 
Recenzii The Loft (2014)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Si totusi, thrillerul erotic are cateva hibe care fac ca plotul sa nu functioneze perfect: o dezvoltare sterila a unor personaje sau implicarea unui subplot care nu are niciun rost (vezi discutiile despre proiecte arhitecturale).
Adriana Șandru – CinEmil
Imi plac filmele care ma fac sa uit ca sunt intr-o sala de cinema si asta a reusit din plin. Scenariul a fost gandit in asa fel incat curiozitatea sa iti sporeasca treptat, actorii isi contureaza perfect personajele si finalul este pe masura intregului film.
Andreea Mihai – Couch.Ro
The Loft este, in esenta, o refacere a unei povesti originale, care sufera grav la capitolul relatabilitate, caci personajele filmului sunt insuficient dezvoltate si va va fi greu sa relationati cu ele. Povestea este, din fericire, ceva mai complexa, si veti fi captivati de ea, in ciuda evidentelor scapari.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
Thrillerul erotic reprezintă un gen foarte mult încercat de-a lungul timpului, dar acesta, scris de Wesley Strick, nu este nici erotic și nici captivant.
Gary Goldstein – Los Angeles Times
Atât de prost, încât este… pur și simplu prost.
Peter Sobczynski – RogerEbert.Com
O încercare urâtă, care promite spectatorilor tot felul de momente excentrice, dar apoi purcede să demonteze aceste așteptări.


1 comentariu


 1.  

  “Whatever fun there might be in the guesswork is wiped away by the realization that Van Looy has made a puzzle for a puzzle’s sake, to no discernible thematic end.” – Scott Tobias (site-ul The DIssolve)

  Deși acest film a fost lansat la un festival de film prin anul 2014, premiera a fost setată pe data de 6 martie în România.

  Cinci amici căsătoriți împart un apartament unde pot să se întâlnească cu amantele lor fără ca nimeni să afle. Toată plăcerea din apartament se transformă în suferință, când unul dintre ei dă de cadavrul unei tinere necunoscute acolo. Întrebarea este cum a ajuns cadavrul acolo și cine este vinovatul?
  Am fost oarecum obligat să văd de cel puțin 5 ori trailerul acestui film, pentru că i se făcea reclamă de fiecare dată când mergeam la cinematograf, deci vă puteți da seama că am devenit curios.

  Chiar dacă criticii au o parere incredibil pe proastă despre el, mie mi s-a părut un film decent.
  Din primele minute, misterul se dezvoltă și începe să te cuprindă. Încercam să ghicesc cine este vinovatul în această situație mereu, dar regizorul se juca cu mintea mea și îmi dădea indicii false de multe ori. Misterul filmului este însoțit de un suspans bine construit și de un ritm cronometrat cu atenție. Până la urmă, aceste lucruri se combină destul de bine într-o formă finală.

  Cel mai mult mi-a plăcut structura filmului. Detaliile sunt dezvăluite lent și treptat, exact ca și în alte thrillere mărețe; Gone Girl. La început nu avem nicio piesă din acest puzzle, dar primim tot câte una, până când spre final o primim pe cea mai importantă, care ne ajută să rezolvăm tot.

  Prestațiile actoricești sunt mult mai bune decât credeam că o să fie; mai ales cea a lui Wentworth Miller. Rolurile interpretate cu succes de acești actori sunt și ele interesante. Nu avem parte de niște caractere care reprezintă stereotipi, ci de niște personaje unice și destul de bine definite. Aflăm câte ceva despre trecutul fiecăruia și cu siguranță primim destul de mult încât să ne formăm o părere.

  Singurul motiv pentru care am spus că acest film este decent și nu bun sau foarte bun, este finalul. Din filmul care ne face curioși și ne ține “cu morcovul în fund”, The Loft se transfomă – în ultimele 30 de minute – într-un film scris de un autor leneș și parcă plictisit.
  Finalul este pur și simplu ridicol și nu arată deloc plauzibilitate. Toată munca depusă pentru restul peliculei este aruncată la gunoi de încheiere. Tot divertismentul oferit curiozitatea noastră de a afla ce este acest puzzle este distrus când chiar aflăm.

  Totuși, The Loft este un film care s-a ridicat cu foarte mult peste așteptările mele și nu îmi pare deloc rău că l-am văzut.

  The Loft 2014
  Notă: ★★★ (dintr-un punctaj maxim de 5 stele)

  Răspunde


  (obligatoriu)