Știri
 

A Long Way Down (2014)

Adio, dar mai stau puţin

 

A Long Way Down (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
04.04.2014
Durata:
96 minute
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
31%
31


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis A Long Way Down (2014)

Patru persoane cu probleme se întâlnesc, în noaptea de Anul Nou, pe acoperişul unei clădiri înalte, dorind să pună capăt unei existenţe nemulţumitoare. Aceştia vor deveni un fel de familie, sprijinindu-se reciproc în înfruntarea provocărilor atât de diferite ale fiecăruia.0

 
Recenzii A Long Way Down (2014)
 
 
Alice Mircescu – Am doar 18 ani
Un film care te face să treci prin foarte multe stări şi care te face să îţi pui multe întrebări legate de greşelile şi greutăţile din viaţa ta. Am fost impresionată de povestea celor patru suflete rătăcite, care şi-au găsit alinarea într-un pact de sinucidere.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“A Long Way Down” nu este un film special. Si nici nu vrea sa fie. Este simplu si rasuna permanent a accente britanice, lucru care nu te lasa sa uiti ca umorul negru si picant ii apartine si se foloseste de el doar intr-o masura mica si nonsalanta.
Mihaela Mandru – Filme-carti
“A Long Way Down” nu este o capodopera si, probabil, nici nu si-a propus sa fie. Are momente placute si momente mai putin reusite.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
O comedie neagra cu un subiect sensibil, “A Long Way Down” ofera un moment de respiro pana la blockbusterele care apar in urmatoarele saptamani si te pune pe ganduri.
Peter Bradshaw – The Guardian
Adaptarea romanului scris de Nick Hornby este o paradă a judecăților greșite și a notelor false.
Angie Errigo – Empire
Este o irosire deprimantă a talentului actorilor.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)