Știri
 

Los amantes pasajeros (2013)

Amanţii pasageri

 

Los amantes pasajeros (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
07.06.2013
Durata:
90 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
50%
50


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis Los amantes pasajeros (2013)

O cursă aeriană cu destinaţia Mexico City are mari probleme tehnice la trenul de aterizare şi este obligată să survoleze aeroportul în imposibilitatea de a ateriza. Atât echipajul, cât şi pasagerii sunt prinşi într-o cursă mortală din care nu pare să existe vreo scăpare fericită. Dacă în orice film american, acesta ar fi începutul unui horror tensionat, în pelicula lui Almodóvar, vecinătatea pericolului declanşează un catharsis general.0

 
Recenzii Los amantes pasajeros (2013)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Los amantes pasajeros, al lui Pedro Almodovar, dovedește încă o dată că europenii nu pot face filme de gen. Pentru că atunci când fac, rezultă o serie de replici care-i oferă spectatorului un umor de grădiniță și niște clișee pe care orice regizor ar trebui să știe să le evite.
un fel de magiun ieftin intins pe felia luată de la gura telenovelelor.
Peter Bradshaw – The Guardian
Farsa lui Pedro Almodóvar cu stewarzi poate fi interpretată ca un fel de alegorie națională – dar adevărata intenție a acestui mare regizor este să revină la comediile cu tentă sexuală din tinerețea sa.
David Hughes – Empire
Cei care nu înțeleg metafora [folosită de Almodóvar, BdC] sau li se pare neglijentă, tot se vor putea bucura de momentele mai ”ușoare” ale filmului
Anthony Quinn – The Independent
Paradoxul este că celelalte filme – Talk to Her, Volver și All about My Mother – sunt, în principiu, drame serioase și, totuși, toate au scene și replici mai amuzante decât tot ce vedem în I’m So Excited!, un film promovat drept comedie.
Jordan Mintzer – Hollywood Reporter
Comedia lui Almodovar decolează și, în cele din urmă, coboară, dar, per total, nu este tocmai o călătorie fără obstacole.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)