Știri
 

Love (2015)

Love

 
love-poster
love-poster
love-poster

Love (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
18.03.2016
Durata:
135 minute
Site oficial:
Love (2015)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
43%
43


Parerea ta
28 voturi

 
Scenariu
Actori

Sinopsis Love (2015)

Sună telefonul. E dimineața de 1 ianuarie. Murphy se trezește lângă soția sa și copilul lor de 2 ani. Își ascultă robotul. Într-un mesaj, mama Electrei, foarte îngrijorată, îl întreabă dacă nu are vești de la fiica ei, dispărută de ceva vreme. Îi e teamă că i s-a întâmplat ceva grav.
De-a lungul unei zile lungi și ploioase, rămas singur în apartament, Murphy rememorează cea mai mare poveste de dragoste din viața lui – cei doi ani cu Electra. O pasiune plină de promisiuni, jocuri, excese și greșeli…0

 
Recenzii Love (2015)
 
 
Bogdana Popa – Părerea Blog de Cinema
Love este un omagiu adus intimității, iar regizorul susține că 3D-ul transmite mai multă emoție și oferă spectatorilor ocazia să se identifice mai ușor cu personajele, să simtă mai intens trăirile personajelor.
Geoffrey Macnab – The Independent
Concentrându-se atât de mult pe intimitatea fizică, Noe n-a mai lăsat loc pentru nimic altceva.
Robert Abele – Los Angeles Times
E un concept interesant, dar problema e că devine un voyeurism plictisitor când personajele rămân la stadiul de simple avataruri carnale în loc să aibă și suflet, iar actorii nu sunt suficient de experimentați pentru a suplini lipsa de inspirație a scenariului.
Simon Abrams – RogerEbert.com
Poate că nu fiecare moment din Love este agreabil, dar îți rămâne în minte.
Jessica Kiang – The Playlist
Poate că este hardcore XXX, dar Love este cel mai sensibil film al lui Noe după brutalul Irreversible și cel mai simplu după straniul Enter the Void, așa că s-ar putea să-și lase fanii nesatisfăcuți.
Jeannette Catsoulis – New York Times
Ca și cum toată energia artistică a fost absorbită de scenele de sex, Love nu mai are nimic pentru personajele sale care rămân niște marionete.
Dov Kornits – FilmInk
Acesta este un film atât de îndrăzneț, copleșitor și profund încât e păcat că interpretările lasă de dorit uneori și că scenariul n-a fost mai bine lucrat.
Peter Bradshaw – The Guardian
iată un film cu un singur subiect, pe care Casanova îl numea ”subiectul subiectelor”.
Eric Kohn – Indiewire
Love pare schița unui film mult mai interesant.
Leslie Felperin – Hollywood Reporter
Judecat strict ca un film cu sex, este chiar foarte convențional în ceea ce privește pozițiile și nu are nimic altceva ce nu ai putea vedea din doar câteva clickuri pe internet.
Gregory Ellwood – HIT FIX
Cei trei actori principali, toți necunoscuți, se vor putea uita peste zece ani la acest proiect și se vor mira de curajul lor. Noé e norocos că aceștia sunt atât de buni.
Kaleem Aftab – The Independent
Noé oferă ceea ce a promis, chiar dacă scenele de sex nu sunt chiar atât de hardcore pe cât te-ai aștepta.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)