Știri
 

Love Bus: cinci poveşti de dragoste din Bucureşti (2014)

Love Bus: cinci poveşti de dragoste din Bucureşti

 

Love Bus: cinci poveşti de dragoste din Bucureşti (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
22.08.2014
Durata:
72 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă o recenzie pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
7 voturi

 
Actori

Sinopsis Love Bus: cinci poveşti de dragoste din Bucureşti (2014)

“Love Bus” este un film omnibus format din cinci episoade separate, având fiecare câte o poveste de dragoste care se petrece în câte un cartier al Bucureştiului.0

 
Recenzii Love Bus: cinci poveşti de dragoste din Bucureşti (2014)
 
 
Ion Indolean – eliberart
Ca întreg, acest omnibus reuşeşte să nu dea în penibil, ceea ce ajunge să fie o realizare în sine; dar nu excelează la vreun capitol. Imaginea e îngrijită, interpretarea la fel (chiar dacă lacune inerente există), narativul e mai tot timpul curat (chiar dacă derizoriu) şi aşa mai departe.
Magda Mihăilescu – All About Romanian Cinema
Privesc cu bună credință astfel de încercări, stimulată și de curiozitatea trecerii de la un episod la altul, a unui «oare acum ce va urma?» Love Bus: Cinci povești de dragoste din București are și atu-ul unei încercări solidare de a pătrunde în marele circuit cu scurtmertraje care, altfel, își găsesc mai greu un loc.
Iulia Blaga – Hotnews
Cu toate nereusitele si stangaciile lor – unii actori sunt neconvingatori pentru ca regizorul n-a stiut ce sa le ceara sau pentru ca sunt neprofesionisti, replici care ar mai trebuit periate, situatii neverosimile in viata de zi cu zi, scenarii inegale “si-asa”…, scurtmetrajele care alcatuiesc “Love Bus” sunt, in primul rand, oneste.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)