Știri
 

Macondo (2014)

Macondo

 
macondo-poster
macondo-poster
macondo-poster

Macondo (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
06.11.2015
Gen:
Durata:
93 minute
Site oficial:
Macondo (2014)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Macondo (2014)

Povestea urmărește viața unui copil cecen de 11 de ani, numit Ramasan, care locuiește cu mama sa, după moartea tatălui său în luptă. Când un fost soldat, care a luptat alături de tatăl său, apare în viața lui, Ramasan nu poate să nu se întrebe cum a fost tatăl său, pe care abia l-a cunoscut.

Ramasan are o mulţime de responsabilităţi pentru un băiat de 11 ani. În societatea cecenă tradițională, el este acum considerat bărbatul în casă, care se ocupă de mamă şi de cele două surori mai mici ale sale. Lumea lui este acum centrată în Macondo, un cartier etnic, dur, din suburbiile industriale din Viena.0

 
Recenzii Macondo (2014)
 
 
David Rooney – Hollywood Reporter
O bucată din viața unui imigrant, observată cu multă delicatețe.
Jessica Kiang – The Playlist
Simplistic vorbind, pe tot parcursul lui Macondo, întrebarea la care se așteaptă un răspuns este ”Ramastan va deveni un bărbat bun sau unul rău?”, iar interpretările frumoase, contextul autentic și regia impresionantă ne fac să ne pese extrem de mult să aflăm răspunsul.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)