Știri
 

Mama (2013)

Mama

 

Mama (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.03.2013
Gen:
Durata:
100 minute
Rating:
IM18 - Interzis minorilor sub 18 ani
Site oficial:
Mama (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
61%
61


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Mama (2013)

Cu cinci ani în urmă, Victoria şi Lily au dispărut fără urmă din casa lor. De atunci, unchiul lor, Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) le-a căutat cu înverşunare împreună cu iubita lui, Annabel (Jessica Chastain). După ce le găsesc izolate într-o cabană în ruine şi le aduc acasă, cei doi încep să se întrebe dacă fetele sunt singurele pe care le-au primit în căminul lor.
Pe măsură ce Annabel încearcă să le reobişnuiască pe fetiţe cu viaţa normală, ea devine tot mai convinsă că în casă sălăşluie o prezenţă supranaturală diabolică. Oare fetele suferă de stres posttraumatic, sau o fantomă vine mereu să le viziteze? Cum au reuşit ele să supravieţuiască atâţia ani singure, în pădure? Încercând să găsească răspunsul la aceste întrebări, Annabel descoperă că şoaptele de noapte bună pe care fetele le aud seara vin de pe buzele unei creaturi care vrea să ucidă.0

 
Recenzii Mama (2013)
 
 
Delia Marc – Filme-cărți
Toata naratiunea, sumbra si inteligent tensionata, detaliata prin ochii fiecarui personaj in parte, nu agreseaza prin scene facile, prin sange inutil sau prin aparitii de cosmar.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Imaginea este curata. La fel si sunetul. Dar ce facem cu momentele iritante cand lanterna nu functioneaza, cand un personaj pleaca in mijlocul padurii, singur, cu replicile stangace?
Simona Mocanu – FilmeTari
În timpul redactării scenariului, regizorul s-a gândit să caute în sacul de idei, care era cam gol, aşa ca a făcut un maraton de filme horror, de unde a ciupit cam fiecare clişeu şi stereotip posibil.
Xan Brooks – The Guardian
A doua oară, Mama a devenit atât de slabă…
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Legătura metaforică mamă-fiică devine un show horror cu o putere semnificativă. Din păcate, vine prea târziu pentru a o salva pa Mama.
Stephanie Zacharek – Film.com
Un film despre cum dragostea unei mame poate fi protectoare în cele mai bune momente, dar totuși sufocantă uneori. Chastain îmbrățișează această idee fără să exagereze.
Manohla Dargis – New York Times
Dacă ești un cinefil adevărat, știi că un horror cu greu poate fi mai bun decât acesta [The Curse of the Cat People], iar când vine vorba despre oferta de horror contemporan, cu greu vei găsi unul mai plăcut ca Mama.
Scott Collura – IGN
O poveste cu fantome stilizată, chiar dacă nu întotdeauna inteligentă.
Peter Travers – Rolling Stone
Mama nu se ridică la nivelul la care te-ai fi așteptat, dar știe cum să te sperie.
Emily Rome – Entertainment Weekly
Nimic nu-i original în acest film, totuși, Muschietti. extinzându-și scurtmetrajul său inițial, știe cum să îmbine elementele copiate cu o vervă înfricoșătoare.
Drew McWeeny – HIT FIX
…există o tristețe care, în cele din urmă, dezvăluie cine sau ce este Mama cu adevărat, iar asta este mai important decât sperieturile.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Un horror savuros, care te incită mai mult decât te sperie, cu un farmec aparte pentru adolescente.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)