Știri
 

Mamaia (2013)

Mamaia

 

Mamaia (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
19.04.2013
Durata:
90 minute
Site oficial:
Mamaia (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Nicio recenzie până acum. La minimum 4 recenzii se stabilește un cinemaMetru.
--
N/A


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis Mamaia (2013)

Comedia MAMAIA spune povestea unei bătrâne, Matilda (Stela Popescu), ce ţine piept unui “afacerist” feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe casa în care aceasta locuieşte. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, însă simpatica doamnă nu numai că este foarte hotărâtă, dar este şi foarte creativă în felul în care îşi apără proprietatea. Iar de partea ei se află o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni şi colegi şi o doză foarte mare de noroc.1

 
Recenzii Mamaia (2013)
 
 
Dorin Apavaloae – KoolHunt
E un film pe care lumea filmului de la noi il asteapta de mult: dupa drame si filme post-comunism, avem in sfarsit o comedie solida cu acte in regula.


1 comentariu


  1.  

    va invit sa cititi pareri argumentate ce explica de ce aceasta productie este unul din cele mai proaste filme romanesti din 2014, chiar daca a avut succes de public:
    http://discerne.wordpress.com/2014/10/25/f23-cele-mai-proaste-si-populare-filme-romanesti-din-2013-2014-partea-iv/

    Răspunde


    (obligatoriu)