Știri
 

Maps to the Stars (2014)

Hărţi către stele

 

Maps to the Stars (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
31.10.2014
Gen:
Durata:
111 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
58%
58


Parerea ta
8 voturi

 
Actori

Sinopsis Maps to the Stars (2014)

O incursiune în lumea complicată a Hollywood-ului şi a culturii occidentale, o lume populată de celebrităţile pline de orgolii, împreună cu oamenii lor de casă.0

 
Recenzii Maps to the Stars (2014)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Poate că David Cronenberg nu spune nimic nou în Maps to the Stars, anumite povești secundare din scenariul scris de Bruce Wagner nu funcționează (precum cea cu fantomele), iar personajul interpretat de Julianne Moore este ușor exagerat, dar pentru un film atât de rece și lipsit de emoție, este o plăcere să-l privești.
Dragoş Marin – Film Reporter
Dacă vă plac scrierile lui Bret Easton Ellis și Cronenberg în variantă (totuși) light, Maps to the Stars e pentru voi. Dacă vreți să empatizați cu personaje de care să vă pese, priviți în altă parte.
Ion Indolean – FilmSense
Maps to the Stars satirizează întreaga industrie cinematografică de la Hollywood (cartier din Los Angeles unde se şi întâmplă acţiunea); ţine atenţia trează până la ultima scenă (tocmai prin gradarea pe care Cronenberg se pare că a ajuns să o controleze într-un mod măiastru-ireproşabil); creează caractere nu neapărat puternice, cât psihotic-nebune, aflate într-o permanentă falsitate – sau cel puţin întru un fel de escapism trist.
Lucian Safta – MovieNews
Maps to the stars este un dezastru. Este un film plictisitor și deprimant.
Delia Marc – Filme-carti
Julianne Moore si Mia Wasikowska sunt vedetele filmului, fiecare dintre ele transmite cu inteligenta artistica acea fibra bolnava, adanc bolnava si mustind de puroiul patologic al traumelor dobandite sau innascute.
Ian Nathan – Empire
Maestrul canadian în horror înlătură stratul de la suprafață a Hollywoodului pentru a descoperi o erupție cronenbergiană magnifică a unor familii torturate, a unui comportament reprobabil și a violenței extreme.
Geoffrey Macnab – The Independent
Schimbările bruște în ton sunt neobișnuite, dar filmul este amuzant, morbid și are un aer de satiră.
Jordan Hoffman – Film.Com
Pentru un film care are atât de multe probleme, acesta este unul dintre cele care pot fi urmărite.
Eric Kohn – IndieWire
Cronenberg nu se îndepărtează niciun pic de la a privi în ansamblu o lume care nu doar constă în impulsuri distructive, ci este creată să le dezvolte.
Drew McWeeny – HitFix
“Maps To The Stars” nu este îngrozitor. Nu este cel mai prost film pe care l-a făcut Cronenberg. Dar, este o foarte mare dezamăgire.
Peter Bradshaw – The Guardian
Un film captivant și extraordinar de înfiorător despre Hollywoodul contemporan.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Pare mai mult ca o farsă decât ca o prezentare coerentă a Hollywoodului din secolul 21, chiar dacă sunt câteva frânturi de adevăr aruncate pe ici, pe colo.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)