Știri
 

Marussia (2013)

Marussia

 
marussia-poster
marussia-poster
marussia-poster

Marussia (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
28.03.2015
Gen:
Durata:
82 minute
Site oficial:
Marussia (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis Marussia (2013)

Lucia, o mamă rusoaică de 35 ani, şi Marussia, fetiţa ei de 6 ani, cutreieră pe străzile din Paris, cu valizele în mână. Caută în fiecare noapte un loc de dormit, în funcţie de întâlniri şi întâmplare. În ciuda incertitudinii şi a privirilor dezaprobatoare ale compatrioţilor lor, mama şi fiica trăiesc momente de tandreţe.
Sunt oare suficiente pentru a rezista?
O poveste urbană frumoasă, văzută prin ochii unui copil, care ştie să vadă şi să găsească minuni în banal, dar şi să privească realitatea în faţă.0

 
Recenzii Marussia (2013)
 
 
Andreea Andrușcă – Filme-cărți
Ne aflăm pur și simplu în fața unei povești, expusă într-o manieră atât de candidă încât înlătură posibilitatea judecății morale, transformând filmul într-o experiență dulce-amăruie, autentică, fără urme de manipulare.
Magda Mihăilescu – AARC
Dacă am vrea să folosim abuziv titlul uneia dintre cărțile lui Kundera, am aminti acea Insuportabila lejeritate a ființei. Ar însemna, însă, să psihologizăm prea mult. Probabil, mai devreme sau mai târziu, rusoaica noastră se va scutura de lejeritatea hălăduirii din loc în loc, dar atunci va fi vorba de un alt film.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)