Știri
 

Maya the Bee Movie (2014)

Albinuţa Maya. Filmul

 

Maya the Bee Movie (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
28.08.2015
Durata:
89 minute
Rating:
AG Audiență generală
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Nicio recenzie până acum. La minimum 4 recenzii se stabilește un cinemaMetru.
--


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis Maya the Bee Movie (2014)

Când Regina este răpită, paznicii sunt suspecţi, iar Maia la fel, că i-ar fi ajutat. Şi acum nu e nimeni care să o creadă că e nevinovată, ca să îi ia apărarea, în afară de bunul ei prieten, Willy.

Ea îşi va salva stupul de lăcomia perfidei Buzzlina, principala sfătuitoare a Reginei, şi va pune capăt mult prea îndelungatei ostilităţi dintre albine şi viespi.

Maya nu vrea să se supună regulilor stupului, şi una dintre acestea e să nu ai încredere în viespile care roiesc dincolo de pajişte. Dar, când e furat lăptişorul de matcă, primele suspecte sunt viespile, iar Maya e considerată complicea lor. Nimeni nu o crede că, de fapt, ea e o victimă inocentă, şi nimeni nu-i va sta alături, cu excepţia prietenului ei cu inimă mare, Willy.

După o lungă călătorie plină de peripeţii înspre ţinutul viespilor, Maya şi Willy vor descoperi cine e adevăratul vinovat, şi vor reuşi să apropie cele două tabere, cea a albinelor şi cea a viespilor.0

 
Recenzii Maya the Bee Movie (2014)
 
 


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)