Ei bine, Bărbaţi în negru nu este nici Naşul, nici Războiul Stelelor, iar Barry Sonnenfeld nu se compară cu Scorsese sau cu George Lucas. Bărbaţi în negru III are mai multe puncte slabe decât forte.
În cele din urmă dacă ajungi să vorbesti de Men in Black trebuie să subliniezi înclinaţia spre un umor de pe alte galaxii, care după o staţionare de zece ani, ţi se pare că l-ai uitat undeva în timp şi acum compari totul cu nişte glume aproape răsuflate. Ceea ce îl salvează e “universul” scenografic specific, umplut de astă dată de alte urătănii care mai de care mai spectaculoase.
Curăţel ca nivel primar de divertisment, Men in Black III e prea puţin memorabil ca să îşi justifice existenţa
Glumele sunt amuzante, dar nu memorabile. Efectele speciale vazute prin ochelarii de la IMAX te fac de multe ori sa tresari si sa te feresti, mai ales cand Smith face saltul in timp, de pe o cladire cu 60 de etaje (WOW!). Iar sfarsitul ne divulga un mic secret si gadila glandele lacrimogene ale celor sensibili.
Pe de o parte, apreciez felul in care este scris scenariul, maturitatea actorilor si linia povestii. Pe de o alta parte, as fi vrut un pic mai mult de la aceasta pelicula si m-as fi lipsit oarecum de final in care se explica oarecum prea bagat in fata relatia dintre J si K.
Men in Black III nu este nici genial, dar nici foarte prost, ci cât se poate de vizionabil, chiar dacă nu excelează la scriitură şi ai impresia că s-a făcut ceva economie şi la efecte speciale.
leneș și plictisitor
Iată-ne la 10 ani de la precedentul film și Men in Black se întoarce într-o formă cu mult, mult mai bună decât oricine ar fi sperat.
Men in Black III este un blockbuster de vară complet acceptabil, cu toată acțiunea frenetică, inventivitatea vizuală și lipsa de substanță care au ajuns să fie asociate cu această sintagmă.
“Men in Black 3” a readus plăcerea de a viziona un film din seria MIB – cel puțin, în mare parte.
E ca un amestec de Looney Tunes cu The Naked Lunch – un film halucinogen de multiplex pe care-l poți uita fără grijă imediat după ce se termină. Așa că abia aștept Men in Black 13!
Neașteptata scânteie dintre Smith și Brolin face din MiB3 un deliciu de vară de primă mână.
“Men in Black 3” apare în multiplexele din întreaga lume fără a avea vreun scop anume. Ceea ce poate fi unul dintre motivele pentru care este atât de distractiv.
Sonnenfeld și Cohen continuă această franciză cu o integritate care ar trebui să reprezinte un model pentru alți cineaști care se confruntă cu problema renașterii culturii pop aducătoare de mulți bani.
E mai bun decât primul.
În ciuda unor momente bune, agenților J, O și K le lipsește un E.
Nu e un sequel de care era nevoie, dar mulțumită farmecului protagoniștilor, dar și ironiei și umorului cu care privește originalul, este o experiență chiar plăcută.
Aducerea lui Josh Brolin și adăugarea unei călătorii în timp sunt idei bune, dar filmul nu se trezește deloc la viață.
E greu să ne imaginăm că nu va fi un hit și e dificil să avem pică pe succesul său, oricât ne-am fi săturat de benzi desenate și sequel-uri.
Sunt curios,celelalte au fost haioase.
L-am vazut la Samsung Imax . Un film bun, cu momente emotionante ! Vi-l recomand !
super tare filmul.