Știri
 

The Messenger (2009)

 

The Messenger (2009) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.01.2010
Gen:
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
89%
89


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis The Messenger (2009)

Într-o lume suprasaturată de filme despre războiul din Irak, The Messenger al lui Oren Moverman se poate distinge în primul rând prin interpretarea actorilor și iscusinței regizorului.0

 
Recenzii The Messenger (2009)
 
 
A. O. Scott – N.Y. Times
Mr. Moverman, fost combatant în armata israeliană și aflat la debutul său regizoral, reușește să realizeze acest film cu o impresionantă combinație de empatie și obiectivitate. El pare capabil să redea atât complexitățile psihologice ale războilului, cât și consecințele sale.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
The Messenger îi onorează pe toți cei care au luptat și au murit în Irak, arătând cât de important este sacrificiul fiecăruia dintre ei.
Peter Travers – Rolling Stone
Mesajul filmului este foarte personal. Este menit să te zguduie. Și o face.
Alissa Wilkinson – Paste Magazine
Tonul său pesimist este pur și simplu apăsător. Zilele acestea avem nevoie și de speranță.
Betsy Sharkey – L.A. Times
Scenariul lui Moverman, scris în colaborare cu Alessandro Camon, explorează multe dintre problemele pe care le ridică orice război: pierdere, dragoste, prietenie, trădare, datorie, onoare și, în special, acea experiență greu de explicat care îi separă pe cei ce au supraviețuit războiului de noi, ceilalți.
Roger Ebert – Chicago Sun Times
The Messenger este primul film regizat de către Oren Moverman, un fost soldat în armata israeliană, și reprezintă exact viziunea unui scriitor. Fără artificii de imagine. Faptele se întâmplă, iar noi le asimilăm
Chris Cabin – Film Critic
În cea de-a doua sa parte, filmul oferă o combinație ciudată de scene – unele putenice, altele nu chiar – conducând la un final previzibil.
Justin Lowe – The Hollywood Reporter
O realizare penetrantă despre readaptarea post-război.
Todd Gilchrist – Cinematical
Să sperăm că The Messenger va resuscita interesul nu numai în ceea ce privește filmele despre Irak, ci și asupra războiului, în general, pentru că arată cum distruge viețile celor care mor, dar și cum le influențează pe ale celor ce supraviețuiesc.
Bob Mondello – NPR
Cei doi mesageri, deși aduc cele mai proaste vești, reușesc să fie umani și plini de viață, veseli și cu simțul umorului.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)