Știri
 

Minte-mă frumos (2012)

Minte-mă frumos

 

Minte-mă frumos (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
19.10.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--
N/A


Parerea ta
6 voturi

 
Actori

Sinopsis Minte-mă frumos (2012)

Dani (Andi Vasluianu) e part-time furnizor de servicii IT și part-time gigolo, iar Toni (Marius Damian) e full-time… hacker iscusit care își înșeală partenerul de viață – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet, Oana (Antoaneta Zaharia).
Dana (Diana Dumitrescu) și Oana, ucenice cofetare și colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, sucește capetele bărbaților oriunde apare, pe când Oana iubește foarte mult prăjiturile, de unde și formele mai rotunjoare.
Şi cum era de așteptat, când discuțiile lungi pe chat nu pot rămâne veșnic virtuale, Toni și Oana își dau întâlnire față-n față. Dar există o problemă majoră: Toni nu seamănă deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?1

 
Recenzii Minte-mă frumos (2012)
 
 
Delia – Filme-cărți
Adrian Lustig are condei si un simt ascutit de observatie si de conectare la faptul zilnic social si psihologic. Poate daca ne-ar considera pe noi ceilalti, la fel de inteligenti si deschisi la minte ca domnia sa, rezultatul are fi mai demn de apreciat.
Mihai Kolcsar – Raluk
Filmul lui Iura Luncasu este o comedie draguta cu personaje simpatice care trec prin niste situatii amuzante, dar veridice, fata de care spectatorii pot dezvolta empatie.


1 comentariu


 1.  

  Ati scos complet din context citatul meu, aici e tot paragraful:

  “Filmul lui Iura Luncasu este o comedie draguta cu personaje simpatice care trec prin niste situatii amuzante, dar veridice, fata de care spectatorii pot dezvolta empatie. Desigur exista si putine defecte, unele situatii tind spre clisee, iar filmul nu are desigur profunditatea psihic-emotionala a unui clasic, dar ramane totusi o comedie romantica draguta la care sa poti iesi cu prietenii sau partenerul.

  Cred ca ce am scris mai sus este o buna reprezentare a ideii de Minte-ma frumos pe care se bazeaza filmul, adica minti cu nerusinare dar o faci intr-un fel care sa para veridic si spui lucruri pe care celalalt vrea sa le creada. Astea fiind spuse, ignorati va rog primul paragraf.”

  Răspunde


  (obligatoriu)